Passolig QR Kod

Passolig QR Kod
07 Ağustos 2024 21:55

Passolig'den bilet aldım fakat biletleri QR kodu okutacağım zaman 'Lütfen stadyum gişe personeline pasaportunuzu ibraz ediniz' diyor ama ben Türk vatandaşıyım ve bileti alırken de t. C. Kimlik numarası ile aldım. Lütfen hemen geri dönüş sağlar mısınız? İki tane biletim çöp mü olacak? Ödemesi her şeyi yapıldı.

08 Ağustos 2024 08:43 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

08 Ağustos 2024 11:38

Verdiğiniz numarayı arıyorum fakat kesinti var ve müşteri temsilcilerimiz işlemleri yapamıyor diyor lütfen geri dönüş sağlar mısınız. Ben maça giremeyecek miyim?

08 Ağustos 2024 21:15

Müşteri temsilcisini aradım yarım saat beni beklemede bıraktılar hiçbir şekilde geri dönüş olmadı lütfen yardımcı olur musunuz artık müşteri temsilcisini ara diyorsunuz arıyoruz temsilciye bağlamıyor bu nası bir yöntem anlam veremedim! Lütfen ger dönüş sağlayın artık yeter

30 Temmuz 2024 12:21
Passolig Lütfen Stadyum Gişe Personelinizden Pasaportunuzu İbraz Ediniz