Mert sonuçtan hiç memnun değil

Passolig De Kara Listedeyim

25 Temmuz 2023 15:32

Passolig kara listede adım yazıyorum geçen seneki nisan ayında oynanan Fenerbahçe maçında 6222'den ceza yemiştim halen kara listede gözüktüğümü görüyorum. Cezam biteli neredeyse 3 ay oldu. Konuyla ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim. Nasıl açılacağını anlatırsanız ya da

25 Ağustos 2023 02:44

Passolig kara listeden çıkarmıyor gün ay yıl olarak 29/02/2022 bu tarihte 1 yıl boyunca süren 6222 cezası aldım seyirden men cezası aldım kısaca 25/09/2023 1 yılı doldurmama rağmen ve üzerinden neredeyse 7 ay geçmesine rağmen halen kara listedeyim konuyla ilgili yanıtınızı bekliyorum.

25 Temmuz 2023 15:58 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildirim değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Mert
Mert
25 Ağustos 2023 02:46

2. Ay ya da 4. Ay olmalı yanlışım varsa affola

Can
Can

Merhabalar, aynı cezayı yedim sizden ricam olacak biri maç saatleri nasıl imza veriyoruz örneğin 45. Dakika da 2. İmzayı verince çıkabiliyor muyuz, maç saatinden önce verebiliyor muyuz, son olarak kaç ayda kalktı cezanız ve otomatik mi kalktı dilekçe mi verdiniz cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler.

Zafer sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2023 14:35
Passolig Passo Bu Müşteri Kara Listede Bulunmaktadır Hatası
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Mahkeme Kararıyla Kaldırılan Cezama Rağmen Passolig'de Kara Listede Görünüyorum, Bilet Alamıyorum

19 Ekim 2025 14:58

27 Temmuz 2023 09:00