Passolig Banka Kartı Pos Cihazından İşlem Gerçekleştirmiyor

14 Haziran 2023 22:41

Passolig hesabıma maç bileti alabilmek için yüklü miktarda para yükledim. Stok sınırına takıldığım için maç biletlerini alamadım. Dolayısıyla yüklemiş olduğum tutardan harcama yapamadım. Paramı geri almak istediğimde müşteri hizmetlerinden konu ile ilgili para iadesinin olmadığı, yani karttan paramı ATM veya PTT üzerinden çekemeyeceğim bilgisi paylaşıldı. PTT ve anlaşmalı bankamatiklere kartımı taktığımda şifrem ile giriş yapabiliyorum ve işlem gerçekleştirebiliyorum. Fakat aynı kartı ödeme işlemi için herhangi bir pos makinesinde kullanmak istediğimde hatalı şifre diyor. Beş defa müşteri temsilcilerinize konuyu ilettim, her seferinde yeni şifre verildi ve 24 saat içinde işlem yapmam gerektiği söylendi. Her seferinde postan deneme yaptığımda hatalı şifre diyor. Konuya herhangi bir çözüm bulunma zahmetinde dahi bulunmayan müşteri destek hattınız her seferinde aynı işlemi tarafıma denetiyor. Mesele Passolig hesabına yükleme yapmak olduğunda sorunsuz çalışan sistemleriniz, para çekilmesi durumunda hata vererek insanları mağdur ediyor. Konuyla ilgili ivedilikle çözüm bekliyorum. Hizmet veremediğiniz bir hesapta veya kartta paramı alıkoyamazsınız.

15 Haziran 2023 07:37 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildirim değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Passolig Kart Bakiyeme Ulaşamıyorum, Paramı Kullanamıyorum

18 Ağustos 2025 15:46
İbrahim sonuçtan çok memnun

12 Kasım 2024 12:41
"Sorun çözüldü ebru hanıma teşekkür ederim"
Passolig Müşteri Hizmetleri Çıkmazı

Passolig Hesap Kilitlenmesi Ve İletişim Sorunları

14 Mart 2025 09:00
Passolig Hesap Kilitlenmesi Ve İletişim Sorunları

18 Ocak 2025 13:56
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 21:46

Passo Taraftar Kategorileri