Maçta Kapılar Kapalı Kaldı, Biletler Boşa Gitti

21 Aralık 2024 01:17

20 Aralık 2024 Eyüpspor Fenerbahçe Spor Kulübü maçına esim ve kendime açık tribün b kapısından 2 adet bilet satin aldım.
2400 TL ödedim. Mac günü saat 19:30 sularında esim ben ve 6 yaşındaki oğlum açık maraton giriş kapısında uzun kuyrukta beklemeye başladık ancak sonra fark ettik ki kapıları kapalı içeri kimseyi almıyorlar ve neden almadıklarını söylemiyorlar. Başka kapılardan girmek için görevlilerden yardımcı olmalarını istedik ancak tek giriş kapısı olduğunu söylediler. Daha sonra Mac başladı. Daha kapi kapalı taraftarlar içeri alınmıyordu. Paso iletişimi arayıp bileti iade etmek istediğimi söyledim iade olmadığını statta yardim masası var oraya sorun bir de dedi. Oraya sordum takımla iletişime geçin dedi, maçın ilk yarısı bitti ikinci yari başlamadan kapıyı açtılar içeri girdik ama bilet satin aldığım koltuk da doluydu içeride yere yoktu. Biletli biletsiz herkesi içeri almışlar. 10-15 dakika çocuğum futbolcuları görsün diye zar zor bir şekilde içeride kalabildik sonra çıktık. Ödediğim ücreti geri istiyorum. Para ödüyorum ve maçın ilk yarısını izleyemiyorum. Kapılarda bu havada bekletiliyoruz, bilete ödediğim paramı geri istiyorum

21 Aralık 2024 07:58 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Kaan sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 21:10
Passolig Bilet Aldığım Halde Maça Giremedim
İdris sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 17:56

15 Aralık 2024 13:45