Vildan sonuçtan hiç memnun değil

Paribucineverse Frigo Aldatmacası

25 Ocak 2024 21:30

Paribucineverse sinemalarında kasada bilet alınırken mısır kola menü yanında ücretsiz deyip frigo çikolata dondurmayı direk hesaba ekliyorlar. İzmit 41 AVM de yaşanan bu olay üzerine kasaya gidince para iadesi yapmak zorunda kaldılar. Bir çok insanı ücretsiz diyerek para alıyorlar. Çok ayıp. Bu haksız kazanç

Yunus

Yalan söylüyor bu arkadaş ben kaç kere gittim sınamaya girmeden bilet alırken kasada soruyor Mısır istiyor musunuz diye eğer alırsan bilet ile beraber mısır ücretini'de ödüyorsun yukarıda sinemaya girerken fişi gösterip alıyorsun yalan söylerken kul hakkına girmeden söyleyin ama fiyatlar pahalı ona bir şey diyemem.?

Vildan

Yalan söylemiyorum, mısır evet ücretli onu bilerek alıyorsunuz tabi ki bu normal ama ücretsiz frigo istermişiz diyerek frigoyu ücretli veriyor. Yoksa kimin aklına gelir kışın vakti frigo dondurma almak. Bir dondurma için buraya şikayet yazıcak değilim ama milyonlarca insandan alınan haksız kazanç için yazmak istedim. Kaldı ki kasaya gittiğimde geri iade yapıldı bana. Asıl kul hakkı tanımadığınız bir insanın yalan söylediğini iddaa etmenizdir.

Latif sonuçtan hiç memnun değil

Latif
22 Ocak 16:40
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
15 Ocak 2024 16:30