01 Ağustos 2024 16:56

27.07.2024 15:04 tarihinde ParibuCineverse internet sitesinden 2 adet bilet aldım. 28.07.2024 17:15 seansına bilet alacağıma yanlışlıkla 27.07.2024 17:15 tarihine almışım. Yanlış aldığım bileti sevgilimin rahatsızlandığını öğrendikten sonra iptal etmek istedim fakat sistem iptal etmedi. Durumu ParibuCineverse çağrı hattından B**** Hanım'a söyledim ve para iadesi veya başka bir gün seansta izlemek için talep açtı fakat bir geri dönüş sağlanmadı. Müşteri ilişkileri mail adresine de konuyla ilgili mail attım fakat geri dönüş sağlanmadı. Bilet parasını ödedim fakat filmi izleyemiyorum veya iadesi alamıyorum. Başka bir seansa ayarlayamıyorlar. Mağduriyet yaşıyorum. ParibuCineverse'den şikayetçiyim. Müşterilerine iyi davranmıyorlar. Telefondaki arkadaşlar yardım olmuyor. Durum çözülmezse bir daha ParibuCineverse sinemalarına gitmemeyi ve çevreme önermemeyi düşünüyorum. Marka değeriniz bu konudaki yaklaşımınızdan ötürü çok düştü. Böyle bir şey yaşayacağımı düşünmezdim. İnsanlardan gitmediği filmin parasını alıyorsunuz ve iade veya başka gün gitmeyi yapamıyorsunuz. 612 TL almayı biliyorsunuz. Ayrıca kesilen faturamda sinema bileti tutarı yazmıyor. Sadece internetten aldığım için 12 TL hizmet bedeli yazıyor. Yazıklar olsun.

profile profile

04 Nisan 2025 15:15
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2025 21:32
Paribucineverse Bilet İadesi Yapılmıyor, Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 15:43

14 Eylül 2023 10:23