Paraşüt Ön Muhasebe Programı

22 Aralık 2023 09:42

Paraşüt ön muhasebe programını 4 aydır şirketimde kullanıyorum. Bu ay itibari ile e-Fatura mükellefi oldum. Tek bir hazır e-Fatura ve e-İrsaliye şablonları var ve kesinlikle estetik yoksunu bir fatura tasarımı. Tasarımı değiştirmek istediğimi söylediğimde dışarıdan tasarımcıya xslt tasarımı yaptırırsanız sisteme yükleriz dediler. Fatura ve irsaliye tasarımı yaptırdım gönderdim. Yalnızca e-Fatura şablonunu değiştirebileceklerini e-İrsaliye şablonlarının değişmediğini söylediler. Yapılamıyorsa ücret iademi verin sizi tercih etmek istemiyorum dediğimde de 14 günü geçtiği için ücret iadesi yapamıyoruz cevabını aldım. Şikayetimi kendilerine defalarca dile getirmeme rağmen artık maillere bile dönüş sağlamıyorlar. Bir yazılım firmasının yazılım ile alakalı bir müşteri talebine olumsuz demelerini bir kenara bırakın; uygulamayı satın almadan önce her gün arayan ekip müşteri şikayet ve taleplerini göz ardı ediyor. Şirketimizin en önemli verilerini emanet ettiğimiz bir firma bu kadar güvensiz olmamalıydı. En azından düşünen arkadaşlara bir faydasının olması açısından yaşadığım olayı buraya iletiyorum. Şirketim adına en kısa sürede daha güvenilir bir firma ile iş ortaklığı yapacağım.

22 Aralık 2023 09:29

Paraşüt E Fatura Şablonu

Hüseyin
16 Eylül 2023 11:26
Murat sonuçtan çok memnun

23 Eylül 2023 12:22
"Sorunun çözümünde verdiğiniz destek ve ilginiz için teşekkür ederim."

Paraşüt Yazılımında Destek Eksikliği Ve Maddi Kayıp

28 Ekim 2024 16:35
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Paraşüt Uygulamasıyla Yaşadığım Beklenmedik Sorunlar

05 Aralık 2024 14:28