Fatma sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 21:15

20.07.24 tarihinde 23:00 Antalya İstanbul seferini yapan Pamukkale Turizm 45 akc 820 Plakalı otobüsle 25 numaralı koltukta yolculuk yaptım Valiz ve sırt çantamı verirken ısrarla istememe rağmen bagaj fişi verilmedi ve muavin tüm sorumluluğun kendisinde olduğunu söyledi. Muavinin tutumu güven vermediği için bagajın fotoğrafını çektim ve muavin ters bir şekilde uyardı. Otobüs arıza yaptığı için 2 saat Isparta'da beklediğimiz yolculuk Esenler otogarında sırt çantamın kaybolmasıyla sonuçlandı. Bana ait olmayan başka bir sırt çantası verildi. Sorumlu olduğunu söyleyen muavin seferim var diyerek ortadan kayboldu. Bunun üzerine Pamukkale ofisine giderek şikayetçi oldum ve bana ait olmayan çantayı bıraktım. Şikayet kaydı açtılar yolcuları arayıp en geç 72 saat içinde bulacağız dediler. Aradan 1 ay geçti herhangi bir sonuç yok. Israrla aramalarım sonucunda karşılığında şaka gibi bilet vermeyi teklif ettiler. Çantamda reçeteli ilaçlarım 4 adet numaralı gözlüğüm ve şahsi eşyalarım vardı. Kendi hatalarına rağmen dalga geçer gibi sundukları sonuç bir daha asla tercih etmeyeceğim Pamukkale firmasından hediye bilet. Oluşan zararım için hukuki yollara başvurmam gerektiği söylendi. Pamukkale markasına güvenip mağdur oldum bir daha asla tercih etmeyeceğim.

31 Ağustos 2024 01:20 (Şikayetten 9 gün sonra)
Fatma
Fatma
05 Eylül 2024 22:02

Herhangi bir dönüş sağlanmadı fakat sorun çözülmüş gibi yorum yazılmış. Çoğu yerel firma Pamukkale Turizm den çok daha kurumsal.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Valizim Yanlış Yolcuya Teslim Edildi, Yetkililerden Çözüm Alamıyorum

27 Eylül 2025 10:41
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 20:23
Pamukkale Turizm'de Kayıp Valizim Bulunamıyor
Ceren sonuçtan memnun değil

10 Şubat 2024 10:41
Pamukkale Turizm 4 5 Kişinin Valizini Birbirine Karıştırdı!
Akif sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2024 16:19

16 Kasım 2023 16:29