Özel Konak Hastanesi Çocuğumun Sünnet Deneyimi Ve Sonuçları

26 Ağustos 2024 19:01

Oğlum 2018 yılında, acil olarak sünnet olmak zorunda kaldı. Bu dönem evimize en yakın olan İzmit Konak Hastanesi’ne gittik. Çocuk artık o kadar çok ağlıyordu ki herhangi bir yerinde ciddi bir sorun var zannettik çünkü bu zamana kadar başvurduğumuz yerlerde hep kolik bebek olduğunu söylemişlerdi. Sünnet derisinde bir yaralar varmış, hemen ameliyat olması gerektiği söylendi. Acil ameliyata alındı. Medical Park'ta yeğenim olmuştu. Yapıştırma denen bir sistemle sünneti ve ertesi gün iyileşmişti. Acil olduğu için herhangi bir şekilde araştıramadan ameliyattan sonra dikişli yapıldığını öğrendim. Oğlum kilolu bir bebekti ve sonra yapışma sebebiyle gittik. Dokuz aylık olana kadar deriyi çekme yapıldı. Kenarlardan yırtarak çocuğun çığlıkların hesabını dahi veremeyeceksiniz. İzmit Medikal'de M**** hocayı buldum. Bu işlemin bir kasaplık olduğunu ve çocuğun erkekliğine bile zarar verebileceğini söyledi. Çok şükür şimdi iyi. Gidecek olanlar bir kere değil bin kez düşünsün. Kasap, asla hakkım helal değil.

Özel Hayat Hastanesi (Bursa) Sünnet Sorunu!

29 Ağustos 2023 16:26

Sünnet Sonrası Yaşanan Sağlık Sorunları Ve Doktor İhmali

10 Ekim 2024 14:10

Yanıltıcı Tıbbi Uygulamalar Ve Kötü Hastane Deneyimi

25 Ekim 2024 04:13
Selim sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 20:29
Özel Ekol Hastanesi (İzmir) İş Bilmez Doktor
Müge sonuçtan hiç memnun değil

Özel Konak Hastanesi 'nde Hayal Kırıklığı: Beklenmedik Ekstra Ücretler Ve Yetersiz Hizmet

28 Kasım 2024 14:35