Yanıltıcı Tıbbi Uygulamalar Ve Kötü Hastane Deneyimi

25 Ekim 2024 04:13

İzmit Konak Hastanesi'nde 2022 yılında doğum yaptım. Gayet sağlıklı bir bebek doğurdum. Bebeğimi solunum sıkıntısı var diye yoğun bakıma aldılar ertesi gün durumu iyi dediler ama antibiyotiğe başladık. Bitsin haftaya göndereceğiz dediler. Zaten doğumda bir tuhaftı her şey seyrinde güzel bir şekilde ilerlerken bir yanda sezeryana aldılar. Ben doğumdan önce aşı ve topuk kanı reddi vermiştim. Sırf bu yüzden beni alelacele sezeryana aldılar sonrası çocuk bir tarafa anne bir tarafa her istediklerini yaptılar bebeğime doğru düzgün emzirmeme bile müsaade etmediler. Neymiş enfeksiyon kaparmış sanki bu çocuk hastalıklı da enfeksiyon kapacak.
Asıl kendileri hiç dikkat etmezdi. Aşırı derecede sigara parfüm kokarlardı ve ellerini de dezenfekte etmeden kaç kez kantinden yoğun bakıma girmelerine şahit oldum. Sonra bir gün ziyaret saatinde fark ettim bebeğimden topuk kanı almışlar bir de hemşire kıvırmaya çalışıyor. Yok bu topuk kanı değil gazı bilmem ne bu hastane kesinlikle çok sıkıntılı zaten sezaryen Hastanesi normal doğumu asla desteklemiyor. Ve doğan bebeklerin çoğunu yoğun bakıma alıyorlar. Dopdoluydu o yoğun bakım görseniz şok olursunuz. Hepsi mi hasta diye bu hastane kesinlikle araştırılmalı şükür ben ellerinden bebeğimi kurtardım ama çok büyük travma yaşattılar o günleri unutamıyorum. Kendinizi ve bebeğinizi seviyorsanız bu hastaneden uzak turun.

Pink
Pink
25 Ekim 2024 08:15

Bebeğimi taburcu ettiklerinde çok kötü bir haldeydi vücudunda morluklar vardı ve ileri derecede pişik olmuştu. Haftalarca o pişiği ve morlukları geçirmek için uğraştık. Bir gün yine ziyaret saatinde bebeğimi ziyaret ederken yan tarafındaki bebek öyle ağlıyordu ki ağlamaktan kendinden geçmiş hemşirelerin umurumda değil gülüşüp konuşmaya devam ediyorlar en son dayanamadım hatta bebek çok kötü ağlıyor bir ilgilenin isterseniz dedim sonra baktılar bebeğe. Bu benim tesadüfen denk geldiğim bir durum daha kim bilir içeride neler oluyor daha bebeklerimize kim bilir neler yapılıyor ah düşündükçe bu günleri kafayı yiyecek gibi oluyorum

Müge sonuçtan hiç memnun değil

Özel Konak Hastanesi 'nde Hayal Kırıklığı: Beklenmedik Ekstra Ücretler Ve Yetersiz Hizmet

28 Kasım 2024 14:35

Doğum Sürecinde Mahremiyet Ve Hizmet Eksiklikleri

13 Mart 2025 02:21

Royal Hastanesi Müşteri Memnuniyeti Olmayan Bir Hastane!

01 Ekim 2023 17:00

Sada Hastanesi Menemen Mağduriyeti