Murat sonuçtan hiç memnun değil

Oyuncakhobi Yanlış Bilgilendirme Ve Yetersiz Destek Nedeniyle Mağduriyet

Oyuncakhobi Yanlış Bilgilendirme Ve Yetersiz Destek Nedeniyle Mağduriyet
13 Ağustos 2024 17:53

Haiboxing RC model araba aldım, ilk şarjda pilleri şişti ve kullanılmaz duruma geldi. Kullanım kılavuzunda şarj için kullanılacak şarj adaptörü hakkında sadece 2.0 mAh'lik şarj adaptörü olarak bilgi vardı, bunun dışında hiçbir ibare yoktu. Olay başıma geldikten sonra firmayı aradığımda laptop ya da PC'den şarj etmem gerektiğini, telefon şarj adaptörü kullanmamam gerektiğini söylediler. Ben bütün şarj kurallarına uyduğum halde onların bana söylediği şekilde şarj yapmadığım için bataryalarım değiştirilmedi ve para iadesi de yapılmadı. Ürünü aldığımda nasıl şarj edeceğimi söyleyebilirlerdi ya da bir şarj aleti yollayabilirlerdi. Kutu içerisinde çıkan şarj aleti üzerinde de çıkış amperi 1.3 mAh yazıyor, yani ben bu bataryalara aşırı akım yüklesem bile şarj aleti bu akımı kontrol altına alarak 1.3'e düşürüyor. Servisin söyledikleri ile benim bildiklerim ve kullanma kılavuzunda yazanlar örtüşmüyor. Benim evimde laptop ya da PC yok, bir oyuncakla oynamak için bunları da mı almam gerekiyor? Sonuç olarak firmanın yaklaşımı çok kötü ve malın arkasında durmuyor. Artık sorunu Tüketici Hakları'na aktarıp çözmeye çalışacağım.

26 Ağustos 2024 13:00 (Şikayetten 12 gün sonra)

Merhaba, Şikayeniz ile ilgili talep oluştabilirsiniz.

RC Araba Batarya Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

21 Şubat 2025 12:28
Osman sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 22:20
Oyuncakhobi.com İlk Gün Arızalanan Araç İle İlgili Bilgi Alamıyoruz
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Adaptörlü Diye Satılan Ürün Adaptörsüz Geldi, Mağdur Edildim

23 Temmuz 2025 15:44
adaptorlu-diye-satilan-urun-adaptorsuz-geldi-magdur-edildim-2.jpg
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Ürün, Yetersiz Servis Ve Haksız Suçlama

05 Temmuz 2025 10:25
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Telefonum Şarj Almıyor Ve Değişim Süreci Mağduriyeti

23 Ocak 2025 20:16