Otosay Otomotiv Citroen Otosay Müşteriye Çirkin Tavırlar

04 Temmuz 2024 11:54

Citroen Berlingo aracımın 30.000 bakımı için dün Ankara Otosay Otomotiv'e gittim. 15.000 bakımını Ankara ABC Otomotiv'de yaptırmıştım ve 2. bakımda muhakkak fren balatası değişir ve ekstra ödeme yapmak daha maliyetli olur diye 31.08.2023'te bana iki bakımın ücretini ve oluşabilecek diğer eksiklerin giderilmesini de içeren full servis paketi sattılar. Bu bakımda full servis paketimin olduğunu ve fren balatalarımın değişmesini istediğimi talep ettiğimde (çünkü full servis almamı bu yüzden önermişlerdi), çirkin bir üslupla benim ne istediğimin herhangi bir önemi olmadığını, balata yeteri kadar eskimediyse değişmesine gerek olmadığı iletildi ve değiştirilmedi. Geçen sene ABC Otomotiv bana başka bir bilgi verip paket sattı, ben ise parasını ödediğim paketimin kapsamındaki balata değişimini yaptıramadığım gibi bir de çirkin bir üsluba maruz kaldım. Eğer balatam değişmeyecekse ABC Otomotiv neden bu paketi tüketiciye balata değişimi yapılacak diye satıyor anlamış değilim. Bu da yetmezmiş gibi 30.800 km'de iken gittiğim için aracımın garantisinin de bittiği, 30.000'i geçtiğim söylendi. Yapılacak tüm işlemlerin ücrete mukabil olacağı beyan edildi. Ki bunları telefonda konuşarak ona göre randevu almıştım. Uzun konuşmalar sonucu garanti birimleri ile görüştüler de Allah'tan garantiden yapıldı işlemler. Maalesef servisler birbirleri ile tutarlı değil, müşteri ile üslupları hiç ama hiç hoş değil. Ek servis ve garanti paketi satana kadar göz boyayıp, her şeyi vadedip, iş parça değiştirmeye gelince hiçbir hak iddia edemiyorsunuz. Citroen markasına olan güvenim iyice zedelendi.

Sami sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Bakım Paketi Satışı

04 Aralık 2024 02:34
Yanıltıcı Bakım Paketi Satışı
Emre sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2024 13:02
Peugeot ABC Servis Yapılmayan İşlemi Satma
Peugeot ABC Servis Yapılmayan İşlemi Satma

19 Temmuz 2023 10:28

16 Eylül 2024 09:45
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 01:23