Gürhan sonuçtan hiç memnun değil

Otokur Otomotiv Araç Onarımında Kalitesiz İşçilik Ve Ciddi Sorunlar

31 Ekim 2024 18:55

Aracımın kaza sonrası yapılan detaylı incelemesinde, ciddi mekanik ve kaporta sorunları tespit edilmiştir. Arka dingilin darbe alması nedeniyle teker geometrisinde bozulma olmuş, bu da dengesiz sürüş hissiyatına sebep olmaktadır. Şanzıman veya motor bağlantı noktalarında hasar gözlemlenmiştir; bu, yokuş çıkışlarında darbe hissi ve seslere yol açmaktadır. Kaportada sağ b sütununda vernik geçişi hataları ve sağ ön ile arka kapı döşemelerinde oturmama sorunları mevcuttur. Bagaj fitilinin kaportaya tam oturmaması, bagajın içinin su almasına neden olmakta, bu da rutubet ve paslanma yaratmaktadır.

Bagaj içindeki onarımda eksik boya ve paslı demir parçaları gibi ihmal örnekleri bulunmaktadır. Sağ arka çamurlukta poliüretan köpükle yapılan dolgu işlemi hatalı işçiliği göstermektedir. Araç içinde bagajda cam kırıkları, eksik bağlantı civataları ve tavanın astarının görünmesi gibi sorunlar mevcuttur. Tüm bu durumlar, serviste yapılan işçiliğin kalitesiz olduğunu açıkça ortaya koymaktadır. Yazılarım kişisel yorumum değildir, belge ve delillerden kesitler alıntıdır.

01 Kasım 2024 09:46 (Şikayetten 14 saat sonra)
01 Kasım 2024 12:35

Selam '' Kusurlu bulduğunuz ya da kusurlu olduğunu düşündüğünüz onarım işlemlerimizi '' Somut belge & deliller üzerinden ilerledik. '' etik kod İşimizi yaparken en doğru kararları vermek… Dürüst yaklaşım, şeffaf iş ilişkisi… '' otokur Firmanızın kendine yakışır onarım yaptığı görülmektedir. Tespitler için Faturalı 3000€ harcadı Babam, Okul harçlığım kısıtlı geldi bu sebepten ötürü. Eğitim & Yaşam konforuma dolaylı etkiniz oldu😔 Geçen zaman diliminde Aracımız dahil 93000€ Babamın şirketini zarara uğrattınız. Bu durum Babamın şirketinin ekonomisini de sıkıntı yaşamasına sebep oldu. Babam Audi Aracımızı aldığında ben 7 yaşında idim.   Tarafınızdan tekraren yapılacak onarım hakkında otokur Firmasının Audi Markasının Onarım tecrübe yeteneği yetersiz olduğunuz Somut deliller & belgeler göstermektedir. Audı'im den ayrı kaldığım her an için Üzgünüm Ve Mağduruz. Acı durum içindeyiz Tatlıya bağlanıncaya kadar Eylemlerim Zamansız Audi kullanıcı adayı & Audi kullanıcılarının bilgilenmesi ve vicdanlarına iz bırakmaya devam edeceğim. İçimizdeki uhdelerin düşüncesi ile kalınız.

28 Ocak 2025 22:46

“Sorunumuzu çözmek yerine engellemeyi tercih ettiler.” Otokurotomotiv, ne yazık ki çözüm bulmak yerine beni Instagram’da engellemeyi tercih ettiler. Halbuki bizim istediğimiz tek şey, yaşadığımız mağduriyetin giderilmesi ve bu süreçte çözüm odaklı bir yaklaşım görmektir. Müşteri memnuniyeti ve sorun çözümü, bir markanın temel değerleri arasında olmalıdır. Ancak şu an karşı karşıya kaldığımız bu durum, maalesef sorumluluktan uzak bir yaklaşımı gözler önüne seriyor. Yaşadığımız bu mağduriyetin giderilmesi ve hak ettiğimiz çözüme ulaşmak için mücadelemize devam edeceğiz. Markaların, müşterilerine karşı sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğine inanıyoruz. #67ZK608

Mevlüt
Mevlüt

#Audi mizin onarımından anlaşılacağı üzere teknoloji suistimal ederek hile ve ayıplı onarım yapacaksınız, tespitler sonucu Sağlıksız ve güvensiz olduğundan sürüşe engelli raporu verilecek ve sizler bizden tekrar servise davet edeceksiniz niye ki? Araç trafiğe çıkamıyor, bize göre firmanız yaşattıklarınızdan anlaşılacağı üzere teorikte #Yetkili Servissiniz #pratikte Tabela Yetkili servisi olduğunuz açık - seçik Yaptıklarınızda sabit.

Şerif sonuçtan hiç memnun değil

Şerif
24 Haziran 2025 13:24