Sevgin sonuçtan hiç memnun değil

Otokoç Beylikdüzü Servis Yalanları

Sevgin
03 Kasım 2023 10:41

2023 nisan ayının son haftası Fiat Fiorino 1,4 eko LPG premio aracımı Otokoç Beylikdüzü eski adıyla Birmot bayisinden teslim aldım aracı aldıktan sonra kullanmaya başladık. Uzun yola çıktık yağmur başladı. Aracın silecekleri çalışmıyor hiçbir şekilde camları silemiyorum, önümü görmekte zorluk yaşayıp çektim kenara yağmur dinmesini bekleyip yola devam ettim ara sıra çalışıp devreden çıkıyor. Sonra aracın fabrikasyon olarak LPG'li ve sıfır aracın LPG tuşu çalışmıyor. Güçlükle zor basarak kapatıyorum benzine geçmek için Beylikdüzü Otokoç servisine randevu alıp servise gittim oradaki servis danışmanı m** bey'e aracın sorunlarını söyledim fakat 1 arıza için maalesef bizde LPG tuşu için işlem yapamayız biz LPG'li araçlara bakmıyoruz dedi dedim nasıl bir şey bu bu araç buradan aldık.

Nasıl bakmazsınız sanki araç **... Ve aracı ön cam silecekleri çalışmıyor diye servise bıraktım ortalama saat vermedi siz gidebilirsiniz dediler. Biz haberdar ederiz. Sizi dediler ve 1 saat sonra aradılar aracınız tamam gelin geldik aracı servise getirdiğim yerde servisin girişine park etmiştim lastik dönme açısı bile benim park ettiğim gibi aynı yerde hiçbir işlem yapıldığını düşünmüyorum.

Aracın silecekleri çalışıyor dediler ama aynı sorun hala devam ediyor. Bakmak istemiyorlar ve ilgisizler bir de baktık diye yalan söylüyorlar. Arabadan anlamayan bir insan değiliz aracı beyine PC bağlayıp bakacağız demişti servis personeli ama bakıldığını düşünmüyorum. Bu ilgisiz yalan söyleyen konuşan adamları nereden buluyorsunuz.

03 Kasım 2023 12:30 (Şikayetten 1 saat sonra)

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
07 Mayıs 2024 13:45
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
26 Nisan 2024 18:42

22 Temmuz 2024 00:01
Otokoç Fiorino 1.4 77 HP Eko E6DF (LPG)
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
04 Temmuz 2024 15:57