Burak sonuçtan hiç memnun değil

Otelz Mağdur Ediyor İnsanları

Otelz Mağdur Ediyor İnsanları
20 Temmuz 2024 13:09

Otelz sitesi üzerinden rezervasyon yaptık. Konaklayacağımız otel bizi almadı Otelz.com ile anlaşmasının bittiğini söyledi. Konaklayamadık mağdur olduk. Parasını ödediğimiz otelde kalamadık. Otelz rezervasyon yaptığımız otel ile görüşüp onayını da aldı. Bize çağrı merkezinden D*** hanım ücret iadesinin diğer gün yatacağını söyledi. 1 hafta oldu ücret iadesinin yatmasını bırakın iptal bile edilmemiş. Daha sonra Y**** bey ve E** bey ile görüştük yardımcı olamadılar. Bizi yurt dışı firmasına yönlendiriyorlar. Sürekli sallıyorlar hepsi farklı şey söylüyor. İadeyi yapmamak için bahane uyduruyorlar. Otelz tarafından mağdur ediliyoruz.

20 Temmuz 2024 13:36 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırarak yapmış olduğunuz talep ve görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizlere geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla,

23 Temmuz 2024 09:59

Trivago sitesi üzerinden rezervasyon yaptık. Otelz.com' un acentasıymış rezervasyon yaptığımız yer. Ulaşılması çok zor iletişim numarası bulamıyorum. İnsanları mağdur ediyorlar. Otelz hiçbir şekilde yardımcı olmuyor asla rezervasyon yapmayın. Bana acentanın numarasını da vermiyorlar.

Yakup sonuçtan çok memnun

Yakup
25 Ekim 2024 23:36

Pınar
28 Ekim 2024 09:22
Rezervasyon Sorunu Ve İade Talepleri

Kadir
09 Mayıs 2025 12:59
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
22 Aralık 2024 14:18