15 Aralık 2024 13:24

[OPPO]1""1AGM Teknoloji - Oppo Servis - İstanbul garanti kapsamında
3 kez 4.5G hizmeti telefon desteklemiyor arızası ile gönderim sağladım. +902129125060 bu numaradan arayarak telefonunuzun tamir olmadığını, başka bir cihazla değişim sağlayacaklarını söylediler.

Bana önerdikleri cihaz, kullandığım cihaz ile eşdeğer bile değil. Kullandığım cihaz Reno serisi, önerdikleri A60 serisi. Bu cihazı kabul etmediğimi bildirdim ve ücret iadesi talep ettim.
Kabul ettiler. Ücret iadesi için sizi arayıp IBAN bilgisi alacağız dediler. Bu süreçte beklerken telefonum bana geri gönderilip cihazda arıza görülmemiştir. Standartlar dahilindedir, sim kartınızı kontrol ediniz. Servis kağıdı ile geri gönderildi.

Oppo müşteri hizmetleri ile bunun daha öncesinde başka hat ve farklı cihaz takarak da denedik, servis sağlayıcıyım, operatörümle iletişim kurduk, cihaz desteğinin olmadığını her iki yönden netleştirmiş olduk.
4.5G hizmeti cihaz desteği olmadığını tespit edip resmi evraklarla belgelendirdik.

Kendileri de çok iyi biliyor arızayı. Ücret iadesi ve telefonun bir üst modelini vermemek için bu şekilde bir yol izlediler.
Oppo telefon ve servis hizmetine hiçbir şekilde güvenmiyorum, beni mağdur ettiler. Gerekli bütün her yere başvurumu yapacağım.

16 Aralık 2024 14:45

Arızanın görüntülü anlatımı

23 Aralık 2024 16:23 (Şikayetten 8 gün sonra)
23 Aralık 2024 16:57
Cihaz Değişiminde Mağduriyet

İletişim bilgilerim mevzcut ve güncel kullanıyorum.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
04 Mayıs 2024 13:56
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
11 Temmuz 02:04
Satın Aldığım Telefonun Sorunu Giderilmeden İade Edildi
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
31 Mart 2024 12:37

Meryem
29 Aralık 2023 16:51
Oppo Reno 4 Pişmanlık Devam Ediyor!
Oppo Reno 4 Pişmanlık Devam Ediyor!

KVK Serviste 40 Gündür Teslim Edilmeyen Telefon Ve Yasal Sürenin Aşılması

Özcan