Opel Servis Elamanlarının Davranışları

Erdi
10 Haziran 2024 18:55

07.06.2024 cuma günü sabah saatlerinde 30 bin bakımı yaptırmak için aracı aldığım Kdz Ereğli Opel Aysa bayiini aradım. İlk aramam da çıkan şahısa durumu izah ettikten sonra 9 günlük bayram tatili sonrasındaki hafta boş bir güne randevu almak istediğimi belirtim. "Bakalım hemen, plaka nedir? " dedi. Plakamı söyleyince "1 ay boyunca doluyuz" dedi. Geçen sene de aynı sıkıntıyı yaşadığımdan ve aracımda olan sorunlardan dolayı ilgisiz davranmalarını şikayet etmemden dolayı kasıt aradım. Başka bir arkadaşa arattım. Ona 9 günlük tatilin bitişi olan 24.06.2024 tarihine randevu verdiler. Sonra ikinci kez aradım yine plakamı isteyip bakalım dediler. Dönüş yapacağız deyip kapattılar. Dönen olmayınca tekrar aradım bu sefer başka bir personel bayram sonrası müsait olduklarını söyledi. Müsaitliğin arkadaşımın aramasından şüphelenip oluştuğuna adım gibi eminim. Opel kendi yetkili bayisinin çalışanlarını denetlemeli önce. Aracı satana kadar güler yüz gösterip sonra saçma sapan davranışlarda bulunmamalı. Diğer bayiilerinden Allah razı olsun çok ilgililerdi. Ama Kdz Ereğli bayiisi tam bir skandal. Opel genel merkezinin buna çözüm üretememesi ise

Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Opel Combo Araçta Bitmeyen Vites Sorunları Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Fırat
27 Ocak 2025 22:21

Ömer
16 Ekim 2023 22:55
Opel Arabama Zarar Verilmesi
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Opel Aracım 30 Gündür Gümrükte

Veysel