Opel Crossland Ayıplı Araç

Semra
03 Mayıs 2024 00:08

İyi günler. 2022 Haziran ayında İzmir Mercanlardan sıfır Opel Crossland aldım. Hala garantisi devam etmekte iken bu süre içerisinde motor arızası verdi ve bujiden kaynaklı olduğu söylendi ve bujiler sıkıştırıldı. Sonrasında 2. Kez motor arızası verdi ve bujiler değişti. 3. Kez motor arızası verdi ve motor üst kapağının açılması gerektiği ve tekrarlarsa motorun değişmesi gerektiği söylendi. Bu işlemlerin hepsi Opel servisinde yapıldı ve sizler de kontrol edebilirsiniz. Ben sıkıntı yaşamamak adına tüm şartlarımı zorlayarak sıfır araç alıyorum ve 1,5 yılda üç kez motor arızası veriyor. En az birer hafta serviste kalıyor ve hep mağduriyet yaşıyorum. Henüz garantisi bile bitmeden üç kez servise gidip motoru arıza veren, motor değişime kadar giden aracımı satmak istesem alan olmaz. Siz olsanız alır mısınız. Tabii ki hayır. Bu araç ayıplı. Garanti süreci devam etmekte ve ben araç değişimi talep ediyorum. Müşteri hizmetlerini aradım. Dosya açıldı ancak sürekli karar bekleniyor deyip tarih erteleniyor. 3 haftadan fazladır aracım Kahyaoğulları servisinde bekletiliyor. İkame araç bile verilmedi. Her açıdan mağdurum. Aracınıza ve markanıza güvenim kalmadı. Sıfır araç talep ediyorum ve süreç devam edene kadar ikame araç istiyorum. Her açıdan mağduriyetimin giderilmesi için işlemleri bir an önce sonlandırmanızı istiyorum. Avukatımla görüştüm. Gerekli her yere de mavi hata, şikayet portallarına ve gerekirse TV kanallarına şikayetlerimizi bildireceğiz. Müşteri hizmetlerinden E*** hanım takip ediyor. Gerekli bilgiyi bile almakta güçlük yaşıyorum, geri dönüş yapıp bilgi de verilmiyor. Sorunumun bir an önce çözülmesi ve ayıplı aracımın sıfırıyla değiştirilmesini talep ediyorum.

profile profile

Ramazan

Size En son motor arızası diyecekler ayıplı ürün üretildiği için Buji Buji kodlama Güncelleme Triger seti Ve Motor diyorlar bir de şu var km az olduğu için beklenilen sürede km yapmamışsınız kusurlusunuz diyorlar ben aylardır çözüm arıyorum

Dilek

Bizde şu an benzer bir durum yaşıyoruz ne yapabiliriz birlikte acaba

Tansel sonuçtan hiç memnun değil

Tansel
12 Mart 2024 15:14
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Aldığım Opel Crossland Kusurlu Çıktı Aylardır Değişim Bekliyorum

09 Mayıs 2024 10:14

Garanti Kapsamındaki Engelli Aracımda Sürekli Motor Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği

Halil
09 Temmuz 11:47