Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa Müşteri Hizmetleri

Opel Corsa Müşteri Hizmetleri
Selçuk
13 Temmuz 2024 19:46

2021 yılında sıfır km Opel Corsa araç satin aldım tüm bakim ve işlemlerini yetkili servisinde yaptırdım araç garantisi 2 yılmış Ben hem 2 yıl boyunca hem de bugüne kadar tüm bakımlarını zamanında yetkili serviste yaptırdım araçta bakim zamanlarından sonra 1 ay veya bazen 15 gün sonra sürekli yağ lambası yanıyor ve yağ eksik uyarısıyla karşılaştım tekrar yetkili servise geldim bir defasında yağ müşürü arızalı değiştik dediler iyi niyet garantisi kapsamında falan filan. Daha sonra 1 ay sonra tekrar aynı lamba aynı uyarı bu defa da yağ esanjörü değişecek dendi. Onunda yarısı sizden yarısı bizden. Tekrar kısa sure sonra aynı yağ lambası yandı servise gidildi. Yakıt nedeniyle kurum bağlama dendi 75 bin tl tutuyor falan. İtiraz ettim. Ve araç tam yolda kaldı bu yağ lambası için bu kadar yapılan işlemlerin bos olduğu... Simdi de motor beyninin değişmesi gerektiği iletildi. Bu süreçte her gün araçla ise gidip gelmem gerekirken büyük mağduriyetler yaşadım. Hala aracım serviste Opel genel merkezinin aracın kendi üretim hatalı bir araç olduğunu kabullenip kabullenmemiş surecini beklemekteyim. Araç serviste hala işlem görmeden Opel genel. Merkezindekilerin talimatını beklemektedirler. Opel markasına güvenerek aldığım ancak bu süreçte 3 yıllık arabadaki kronik bu problemin kabullenilip tüketici ve müşteri memnuniyetinin yeni Opel anlayışında bu kadar kotu ve ilgisiz dolu bir tavırlar sergilenmesi gerçekten üzücü. Bir Alman aracı olarak aldığımız güvendiğimiz markanın Fransız versiyonuna geçmesiyle bu şekilde bir algı oluşturulması marka adına çok Üzücü olsa gerek... Gerekli yasal işlemleri de yapacağım... Ancak Opel markasının bu hale getirilmesi bu ülkedeki satışları için olumsuz olacağı belli... En azından eskiden de bir Opel kullanıcısı olan kendim bir daha asla böyle bir hataya düşmeyeceğim

profile profile profile

Opel Corsa'nın Sürekli Motor Arızası Ve Garanti Sorunları

Sevinç
29 Aralık 2024 18:55
Opel Corsa'nın Sürekli Motor Arızası Ve Garanti Sorunları
Feridun sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa 1.2 Motor Arızası Ve Garanti Sorunu

Feridun
23 Ekim 2024 14:41

Opel Corsa'nın Sürekli Arızaları Ve Yetersiz Servis Desteği

Cihan
04 Nisan 2025 00:58
Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa'nın Motor Arızası Ve Garanti Sonrası Mağduriyeti

Cenk