Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 13:03

2023 yılında sıfır olarak satın almış olduğum Opel Astra 1.2 turbo Elegance aracımın henüz 1. Yılı dolmadan tavanda boya atmaları başlamıştır. Servise götürdüğümde fabrikasyon boya atması olduğu tespit edilmiştir. Tüketici haklarım arasında bulunan misliyle değişim hakkını talep etmeme rağmen Opel'in bana teklifi tavanı boyatıp 80 bin tl değer kaybı ödemek oldu. Sıfır aracımın tavanının boyanmasından dolayı değer kaybı 80 bin tl nin çok üzerindedir. Yaşadığım bu mağduriyet yüzünden iyi markadır diye gidip araç aldığın Opel ile böyle bir sorun yaşamam beni fazlasıyla üzmüştür. Aracımın misli ile değişimi ya da değer kaybının iyi bir şekilde iyileştirilmesini talep ediyorum.

Eva
Eva

Merhaba bir gelişme oldu mu acaba?

Sıfır Araçta Boya Akması Ve Yetersiz Değer Kaybı Teklifi

Sebiha
26 Eylül 2025 15:08
Sıfır Araçta Boya Akması Ve Yetersiz Değer Kaybı Teklifi
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Opel Astra'nın Boya Sorunu Ve Değer Kaybı İçin Çözüm Sunulmuyor

Cemil
31 Temmuz 2025 16:41