Nilufer sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 21:44

Son üç aracım da Opel ailesinden oldu ve onları severek kullandım:

* 2011 Model Chevrolet Aveo 34 c***4 (2018-2021)

* 2013 Model Opel Astra 34 k***25 (2021-2023)

* 2021 Model Opel Astra 35 a***8 (2023-...) Aracım şu an 51.000 km'de ve sadece 30 aydır trafikte.

Sahibi olduğum son araçtan ne yazık ki verim alamıyorum ve Opel Türkiye'den de destek göremiyorum. AT9 şanzımanına sahip aracım 358. Km'de şanzıman hatası vermiş ve 10.000 km'ye kadar şanzıman yağı değiştirilerek sorun çözülmeye çalışılmış. Müşteri memnuniyeti sağlanamayarak şanzıman garanti kapsamında tamamen değiştirilmiş. Arabayı ikinci sahibi olarak 15.500 km'den itibaren ben kullanıyorum ve maalesef ben de şanzıman hatası aldım. Kitapçıkta yazan bilgilere göre periyodik bakım kapsamında polen filtresi ve motor yağı değişimini kendi atölyemde yaptığım için, yetkili satıcı/servis şanzıman hatası konusunda hakkım olan desteği bana sağlamıyor. Şanzımana dışarıdan herhangi bir müdahale olmamasına rağmen, bu kadar az kullanılmış ve genç bir aracın ikinci kez şanzıman hatası vermesi sizce normal mi? Ve bu hatayı gidermesi gereken Opel, beni hatayla baş başa bırakarak masraf çıkarması şirket geleneklerinize göre etik mi?
Ben bir Opel kullanıcısı ve severi olarak markayla olan bağımın kopmak üzere olduğunu hissediyorum. Desteklerinize ihtiyacım var.

Not: Aracım Türkiye, İzmir'deki Opel Egem yetkili servisinde bulunmaktadır.

02 Mayıs 2024 21:38

Müşteri hizmetleri 323 km bir ay trafiğe çıkıştan hemen sonra şanzıman değişiyor değişen parça yani komple şanzıman tekrar arızalanıyor ama Opel faturasını müşteriye kesiyor bir de utanmadan teknik ekipler sorun bakımlar eksik diye talep karşılamadılar. 323 km arızada ne bakımı bu yetkili servis hatasını ya da üretimdeki şanzıman arızası karşılanmıyor.

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
05 Aralık 2024 17:45
Opel Corsa'nın Garanti Kapsamındaki Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Taner sonuçtan hiç memnun değil

Opel Yaşanılan Soruna Yaklaşım Marka Kalitesini Belli Etti

Taner
20 Şubat 2024 21:13

Opel Combo Cargo: Kronik Sorunlar Ve Yetersiz Servis Desteği

Enes
28 Kasım 2024 23:55
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
15 Mart 2024 15:20