Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra 2020 1.5 Dizel Motor Yağ Pompa Civatası Düşmesi.

Opel Astra 2020 1.5 Dizel Motor Yağ Pompa Civatası Düşmesi.
23 Ocak 2024 14:12

Merhaba,
2020 Opel Astra 1.5 dizel 73.000 km de yolda kaldım ekranda yağ basıncı düşük Motoru durdurun uyarısı aldım. Çekici ile yetkili servise getirdim yapılan tesbitler sonucunda, yağ pompa civatası düştüğünü ve resim ile paylaşıldı. 73.000 km olan bir aracın yağ pompa civatası düşmez yetkili servis dahi bunu söylüyor sonuç olarak imalat hatası veya civata gevşememesi için kimyasal kullanılmamış. Araç en son 3 ay 3.000 km yetkili serviste bakım yapıldı. Bu olaya istinaden düşen cıvata parçaları yağ içinde gezdiği için servis tarafından motor değişimi gerektiğini önerilmiştir.
Opel markası arandı fakat kendilerinden her zaman olduğu gibi red geldi. B
Bu arada ben 3. Sahibiyim ilk sahibinde araç 2 defa motor beyni değişmiş araçta titremeler olmuş yetkili servisten araç çıkmamış kayıtlar mevcut.
Sonuç olarak Almanya ya yazı yazıldı Opel e mahkeme açıldı.

Uğur
Uğur

Sorununuz ile ilgili bir gelişme var mi bende pek memnun değilim

Ozan

Mahkeme süreci devam ediyor. Bu arada tabi biz yaklaşık 5 ay arabasız kaldık ve sonunda sandık motor alıp arabayı çalışır hale getirdik. Araç şu an çalışıyor yeni motorla eski motor tamir edilemedi. Onun içinde uğraştık ancak parçalarını bulamadık. Anlayacağınız bundan sonra Opel den kaçarak uzaklaşırım. Yaptığımız araştırmalar aynı tip motorda benzer problemlerin sürekli yaşandığı. İnsanlar çok mağdur bizde öyle 500 bin tl. Para harcadık ama Opel markası ortada yok.

Barbaros
Barbaros

Sevgili Ozan benim araçta da benzer sorun var mahkeme sonuçlandığı sonuçlandıysa nasıl sonuçlandı bilgi verirseniz sevinirim ben de aynı yolu izlerim teşekkür ederim

Ozan

Bilirkişi atandı. Bilirkişi aracı inceleyip raporlarını mahkemeye sundu. Mahkeme süreci başladı. Bir gelişme olursa haberdar ederim.

Opel Astra Turbo Arızası

Faruk
12 Mart 2024 17:21
Opel Astra Turbo Arızası
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra 1.4 K Piston Kırma

İbrahim