Onvo TV Yetkili Servis Kurulum Ücreti!

21 Kasım 2023 21:49

26 Kasım 2023 12:35

Arkadaşlar kendilerini üretici firma olarak tanımlıyorlar üretici firma isen kutunun üzerine yazabilirsiniz kurulum ücretlidir diye kurulum deyice aklınıza öyle büyük bir şey gelmesin duvara monte etmek parçaları söküp takmak gibi. Her neyse asıl mevzu kurulum adı altında soygunculuk ürünü satın alıyorsunuz eve geliyorsunuz Onvo müşteri hizmetlerini arıyorsunuz TV kurulumu için başvuru yapıyorsunuz firma size en yakın yetkili servise yönlendiriyor yetkili servisi aradığınızda 500 TL kurulum ücreti istiyor sizden yetkili servisi istemeyip te kutuyu kendimiz açıp kurulum yapmak istendiğin de ürün kırık çıkarsa 5.699lirayi çöpe atıyorsunuz ürün açılmadan ürünün sağlamlığı nasıl kontrol edilebilir?

Yetkili servis deyince de aklınıza öyle resmi bir firma gibi bir şey gelmesin mahalle arasındaki elektrikçi elektironik ci ile anlaşmışlar yani kısacası ürün sağlam mi değil mi diye extradan 500 TL verdim televizyonda istediğim performansı sağlayamadı kesinlikle alacak olan arkadaşlara sesleniyorum alınmaz pişman olursunuz paranızla rezil olursunuz.

Bizim düşündüğümüz etiket olayını koskoca Onvo Markasi ve yetkilileri düşünememiş yazıklar olsun soyguncular.

Ek
Ek
profile profile profile
20 Kasım 2023 16:22

Ürünü aldım ürünü kullanamadım kurulum noktasında sorun yaşıyorum ürünü yetkili servisin kurması gerekiyormuş yetkili servis dışında kendimiz kutu açılımı yaparsak kırık veya hasarlı çıktığında sorumluluk bize ait oluyormuş ürün garanti kapsamından çıkıyormuş benim şikayetim haksiz yere alınan 500 TL servis yetkili ücreti yani ben içini açmadan ürün kırık mı çizik mi bunu bilemem.

22 Kasım 2023 09:36 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

23 Kasım 2023 12:40

Tüketiciye gerekli bilgi mail üzerinden aktarıldı.

Yeni Televizyon İçin 750 TL Kurulum Ücretine İtiraz

Beyza
05 Mart 15:08

Sıfır Televizyon İçin 750 TL Kurulum Ücreti Haksız

Sibel
23 Şubat 11:59
Davut sonuçtan hiç memnun değil

A101 Televizyonun Ücretsiz Kurulum Sözü İhlal Edildi, 1000 TL Talep Edildi

Davut