Onvo TV Kurulum Yapıldı Ama Arızalı Çıktı!

14 Eylül 2023 22:362.475
1 Destek
14 Eylül 2023 17:51

A101 marketin aldığım Onvo marka ürün kurulumu yapıldı sırada arızalı çıktı yetkili firmalardan mağduriyet giderilmesini talep ediyorum

15 Eylül 2023 08:47 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

15 Eylül 2023 10:42

Tüketiciye geri dönüş yapıldı, ulaşılamadı. Bizlere il-ilçe belirtirseniz servis yönlendirmesi yapalım.

17 Eylül 2023 20:58

Zaten servis geldi kurulum yapıldı TV duvar Monte edildi ve ekranı açılmadı ürünü direk arızalı çıkması nedeniyle bire bir değişimini sizlerden rica ediyorum Hatay payas ikamet ediyorum

22 Eylül 2023 09:31

Hala bir çözüm üretilmedi bu TV deprem TV zarar gördüğüm için almıştık ihtiyacım ol olduğu için aldık ama şu ana kadar bir çözüm üretilmedi bir de TV kurulum diye gelip fişe takmaya 350 kurulum ücreti verdik mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

24 Eylül 2023 22:08

Bu markadan kesinlikle uzak durun ne arayan ne soran ne malının arkasında duran firma kesinlikle bir daha bu markadan ürün almayacağım kurumlu ücreti TV fişe takmaya 350 TL para alıyorlar bu da bilginize

27 Eylül 2023 09:36

Ürünü zarına iade ettim kurulum ücreti bende Onvo sadaka olsun kesinle ne dönüş oldu ne arayan ne soran Onvo pişmanlıktır

Yeni Aldığım Onvo TV Yavaşlığı Hayal Kırıklığı Yarattı

Furkan
Furkan
2 Kasım 2025 21:055.901

Temmuz 2025’te A101’den aldığım 40 inç Onvo televizyonumun performansından hiç memnun değilim. Televizyon her açılışta y...

Onvo Televizyon Kurulumu İçin Servis Sorunu ve Müşteri Mağduriyeti

Alperen
Alperen
17 Haziran 2025 17:311.935

Onvo marka televizyonu bayramdan önce satın aldım. Ancak aldığıma da alacağıma da bin pişman oldum. Yaklaşık bir haftadı...

Onvo Yetkili Servisin Randevu İptali ve Kurulumda İletişimsiz Davranışı

Cem
Cem
13 Şubat 18:06901

Hepsiburada üzerinden 11.02.2026 tarihinde Onvo marka 127 ekran bir televizyon satın aldım. Ürün çocuk odası için alındı...

Onvo TV Kurulum Randevusuna Gelinmedi Müşteri Hizmetleri İlgisiz

Onvo TV Pişmanlıktır!

Onvo Televizyon Sanıldığı Gibi İyi Değil

Onvo TelevizyonSanıldığı Gibi İyi Değil

Sahin
Onvo Televizyon Tamirci Bekleyişimiz!

Onvo TelevizyonTamirci Bekleyişimiz!

Azat