Ebubekir sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Televizyon Kurulum Ücreti Şikayeti

Onvo Televizyon Kurulum Ücreti Şikayeti
29 Ağustos 2024 07:16

BİM'den almış olduğum 32 inç Senna marka televizyonun kurulumu için servis 400 TL ücret talep ediyor, aksi halde ürünün garanti kapsamına girmeyeceğini beyan ediyorlar. Bu konuda Ticaret Bakanlığı'nın yönetmelikleri ve kanunlar çok açıktır. Üretici firma, satılan mal ile ilgili servis ve yedek parça sağlamak zorundadır. Ayrıca, ilk ürün kurulumu yetkili servis tarafından ücretsiz yapılmak zorundadır.
Benden servisiniz 400 TL kurulum ücreti aldı. Bu haksız alınan servis ücretini tarafıma iade edilmesini edilmezse gereken mercilere baş vuracağımı bilgilerinize arz ederim.

29 Ağustos 2024 08:41 (Şikayetten 1 saat sonra)
29 Ağustos 2024 11:44

Sayın büşra hanım inşallah olumlu bir dönüş olur çünkü servis ücreti Ticaret Bakanlığı yasasına aykırı. Bir de servisiniz yaklaşımı hiç hoş değil sanki kendisi müşteri ben servisçi ondan sonra firmanızı aradım müşteri temsilciniz çok dik baş konuşuyor ve olursa olur olmazsa olmaz tavırları var. Benim için sorun değil ama bir müşteri bin müşteri demek çalışanlarınızı biraz uyarırsanız sizin ve firmanızın itibari için çok iyi olur. İyi Günler dilerim.

29 Ağustos 2024 11:51
29 Ağustos 2024 12:14

Büşra yani siz simdi ilk kurulum ücretini iade etmeyecek misiniz bana gönderdiğiniz meyilden bunu anlıyorum doğrumu yani sizin kanunlarınız devlet kanununu üstün değil mi tamam siz bilirsiniz.

17 Aralık 2024 15:24

Ücretimi iade etmediler hakkımı helal etmiyorum. Ben hakkımı aradım verip vermemek size kalmış bu dünyada vermez seniz öbür dünyada alırım.

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
27 Ocak 2025 15:07

Şenel
08 Temmuz 2024 10:10
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem
16 Nisan 2024 17:21
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
10 Haziran 2024 12:18