Tahir sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 09:30

Onvo Ultra HD Android Smart TV akıllı televizyonumu 16/11/2022 tarihinde Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinden satın aldım. O zamandan bu zamana kadar yaşadığım problemler bitmek bilmiyor. Maalesef ilk şikayetim 1 Eylül 2022'de başladı. Televizyon ekran arızası verdi. Ekran değişimine karar verildikten sonra servis, ekranı elime ulaştığında televizyonu alıp değiştireceğini söyledi. Ekran eline ulaştı ancak gelen ekranın arızalı olduğunu belirttiler. Ekran geri gitti, televizyonu aldılar ve daha sonra ben Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduktan sonra değişim yapmak zorunda kaldılar. Çünkü biz dilekçede değişim yapılmasını ya da bir üst modelle değişimini talep etmiştik. Bir üst modelle değişim yapıldı. Değişim yapılmasının hemen ardından, bir ay dolmadan 25 Ekim 2023 tarihinde gelen sıfır televizyonda LED sızıntıları ve ekranda aynı arızaların olduğunu tespit ettim. Bu şikayeti Aydın'ın Söke ilçesindeki yetkili servis olan Karadağ Elektronik ile iletişime geçerek bildirdim. Üründeki şikayeti Onvo servisi Onvo Genel Müdürlüğü'ne iletti ve gelen cevap bizi üzdü. Ürünün tamirinin yapılması ibaresi, henüz bir ayını doldurmamış olan sıfır televizyon için kabul edilemezdi. Biz değişim talep ediyoruz. Ürünün tamirini yaptırmayacağımızı belirtmemize rağmen, ısrarla Onvo Genel Müdürlüğü böyle bir şeyin mümkün olmadığını bize bildirdi. Biz de yasal yollardan haklarımızı aramak adına Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunduk. Yaklaşık 35 günü aşkın bir süredir şikayetimiz üzerine henüz bir sonuç alınamadı. Bizim 35 günlük mağduriyetimiz ne olacak?

profile profile
04 Aralık 2023 12:10 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

07 Aralık 2023 07:18

Şikayetimi ileteli 5. Gündeyiz fakat henüz bir geri dönüş mağduriyetimizin giderilmesi hususunda değişim vs olmamıştır sıfır televizyonları bile arızalı çıkan Onvo müşteriyi mağdur edip yaklaşık bir ayı geçkin süredir merkez bir değişim talebi girememiştir

Onvo TV 60 Gündür Serviste Değişim İçin Bekliyor

Burhan
20 Eylül 2023 17:35
Huseyin sonuçtan çok memnun

Huseyin
08 Ocak 2024 18:16
"Mağduriyetim kısa sürede çözüme ulaştırıldı, Büşra hanıma ve Onvo ekibine teşekkür ederim."
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Televizyon LED Ekranda Beyazlık

Sinan
14 Kasım 2023 11:28
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
07 Haziran 2024 00:34