Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Onvo RX7'nin Katlama Yerindeki Sorun Ve Titreme Problemi

05 Ağustos 2024 21:39

Merhaba, 2 hafta oldu. Onvo RX7 aldım. Katlama yerinin altındaki 10'luk somunun ayarını yapamıyorum. Yolda giderken titreme yapıyor ve sallanıyor. Bu yüzden hiç iyi değil. Yetkili servislerine götürüyorum, yapamıyorlar. Ben bunu nasıl düzeltebilirim? Alt kısımdaki 10'luk somunu katlama yerinde ayarlıyorum ama tekrar tekrar sallantı devam ediyor.

06 Ağustos 2024 07:16 (Şikayetten 9 saat sonra)
06 Ağustos 2024 10:32

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Zeynep. Şikayetiniz ile ilgili sizleri aradık fakat ulaşamadık. Yaşamış olduğunuz sorun ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilirsiniz.

28 Ekim 2024 17:33

Merhaba 15 temmuzda rx7 aldım 2 hafta kadar bindim sonra alt kısmındaki gidon sallanmasından dolayı arka fren sitop patladı ön hidrolik fren tutmadı sonra küçük çekmeye fabrikasına götürdüm 20 is günü dediler 25 is günü oldu arıza sadece stop fren ışığı yapıldı gidon sallanması devam ediyor bir de benim cihazımı kim yaptıysa ben hakkımı helal etmiyorum direksiyonun oradaki bir alyanı takilcaklar sözde ama hiçbir şekilde ilgisiz cihazı yapmışlar vida tekrardan düştü bir de servis benden 4.500 TL borç çıkardılar 25 gün is günü olmuş 2.500 TL para ödedim garantisi devam edilen cihazımda hiç kimdeye Onvo yu tavsiye etmiyorum hiçbir şekilde cihazımı yapamadılar olmadı arıza devam ediyor kimseye de hakkımı helal etmiyorum bu yüzden paramızla rezil oluyoruz arkadaşlar almayın gidin başka markalara modellere bakin

Onvo RX5 Cihazım Katlanmıyor, Taşıma Sorunu Yaşıyorum

Buğra
10 Mayıs 2025 02:31
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Berat
14 Kasım 2024 16:07
Onvo RX8 Servis Sonrası Voltaj Sorunu
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Kerem
05 Eylül 2023 12:11