Onvo Ov-11 Batarya Sorunu

Samet
28 Şubat 2023 18:34

Ben Onvo Ov-011 Scooter aldım ve şu anda 400 küsur km de. İlk aldığımda şarj aleti düzgün çalışmıyordu. Bununla ilgili görüştüğümde bana yeni şarj aleti almamı söylediler. Daha 0 km deki bir cihaz için tamam deyip aldım. Servisine götürdüm ve servis ilgilenmedi. Bende bir daha servise götürmedim ki aldığım 2 3 duyum sonrası hiç gitme isteği olmadı ve yaklaşık 470 km deyim şu anda ve düz yolda giderken birden voltaj kesti ve kapandı.

Galiba büyük gün geldi ve batarya bitti dedim ki öylede olmuş, batarya bitmiş. İlk başta hayret ettim daha 470 km'de bir cihaz nasıl böyle oldu diye ve bana 4 5 bin tl masraf çıkartıldı. Servisin yaptığı tek şey bataryayı kontrol etmek herhangi başka bir şey yapmadı. Bununla alakalı Onvo Instagram sayfasına yazdım ve bana geri dönüş yapılacak dendi ama 1 haftadır hiçbir dönüş yok. Daha 470kmde olan bir cihaz batarya bitiriyor. Bu konu hakkında çok yere bildireceğim ve bu konuda sonuna kadar gideceğim.

01 Mart 2023 07:18 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

Samet
01 Mart 2023 15:30

Bana hiçbir dönüş yapılmıyor verdiğiniz numaraysa çalmıyor adam akıllı ilgilenmiyorsunuz sattığın ız ürünün arkasında durmuyorsunuz

21 Mart 2023 13:23

Tüketici ile görüşüldü, X bir firma ile görüşmüştür. Cihazı bir başka kişiye satmıştır.

Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Onvo 11 Scooter’da Ciddi Arızalar Ve 37 Gündür Çözülmeyen Servis Süreci

Aylin
18 Kasım 20:44
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sürecinde Belge Ve Bilgi Eksikliğiyle Mağduriyet Yaşadım

Sinan
22 Eylül 22:00
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
25 Kasım 22:33
Onvo Scooter Kısa Sürede Kırıldı, Garanti Dışı Bırakıldı Mağduriyet Yaşıyorum
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 16:43
Tüm OV-011 Şikayetlerini Gör