Hacı
28 Ocak 2024 18:30

Yaklaşık bir ay önce A101'den Onvo marka dikey şarjlı süpürge aldım. Şarj süresinin uzun olduğunu ve şarjının çabuk bittiğini düşünüyordum. Bugün deneme fırsatı buldum ve sonuç hüsran oldu. Bugün şarjı bitmiş olan süpürgeyi saat 15:30'da şarja taktım. Saat 18:45'te şarjı %79 olarak çıkardım. Şarjlı süpürge ile yalnızca bir odayı 11 dakika süpürebildim. 3 saat 15 dakika şarj süresi bekledim ve ilk hız kademesinde yalnızca 11 dakika süpürüp şarjın bitmesi gerçekten hayal kırıklığı yarattı. Ürünü nasıl iade edebileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?

28 Ocak 2024 18:10

Yaklaşık 1 ay önce A101 den Onvo marka dikey şarjlı süpürge aldım şarj süresinin uzun ve şarjının az gittiğini düşünüyordum bugün deneme fırsatı buldum ve sonuç fiyasko bugün şarjı 0 olan süpürgeyi 15:30 şarja taktım 18:45 te şarjdan %79 olarak çıkardığım şarjlı süpürge ile sadece 1 oda oda 11 dakika süpüre bildik 3saat 15 dakika şarj süresi bekle ve ilk kademede 9 dakika süpür ve bitsin şarjı resmen pişmanlık sakın bulaşmayın nasıl iade edebilirim.

Ek
29 Ocak 2024 07:01 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Damla. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

29 Ocak 2024 11:40

Neslihan

Aynı dertten mağdurum tüketici mahkeme sine başvuracağım

Onvo Şarjlı Dikey Süpürge

Ceren