Sadık sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Dikey Şarjlı Süpürge Tamir Sorunu

Onvo Dikey Şarjlı Süpürge Tamir Sorunu
30 Temmuz 2024 12:31

Seri No: OVDSS01112305772 Cihaz Kodu: OVDSS01 olan Onvo Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge, şarj olmamaya bağlı olarak çalışmama sorunuyla 25.06.2024 tarihinde (Servis Ref. No: 460960) Çorum yetkili servisine bırakılmıştır. Azami tamir süresi geçmiş olmasına rağmen firma bizimle herhangi bir iletişime geçmeyip, sorunumuza herhangi bir çözüm bulamamıştır. İvedilikle problemin çözülmesini, çözülemiyorsa ürünün yenisini veya ürünün ücret iadesinin gönderilmesini rica ederim.

30 Temmuz 2024 12:40 (Şikayetten 9 dakika sonra)
30 Temmuz 2024 12:46
05 Ağustos 2024 20:43

Büşra Hanım herhangi bir dönüş yapılmadı. Konu ile alakalı ivedilikle çözüm bekliyoruz!

11 Eylül 2024 21:17

Neredeyse 3 ay olacak. Tek bir dönüş bile yok. Bu kadar kötü satış sonrası süreç yönetimi, bu kadar sorumsuzluk olabilir mi? Müşteri hizmetleri her aradığım da bugün mutlaka dönüş yapılıp, bilgi verilecek diyor. Pazartesi ilk işim Tüketici Mahkemesi'ne başvurmak olacak. Böyle boş boş bekleyeceğimize mahkeme sonucunu bekleriz, en azından geçte olsa bir netice alırız.

Onvo markası böyle yapıyor. Çözümleri yok. Kusurlu ürün gönderiyorlar sonra tamir edeceğiz diyorlar onu da beceremiyor. 3 ay olmuş az daha vakit istiyorlar.

Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Dikey Süpürgemin Servis Süreci Uzadı, Bilgilendirme Yapılmıyor

Melisa
02 Kasım 2025 21:39
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Yeni Aldığım Şarjlı Süpürge Sürekli Arızalanıyor!

Emre
04 Haziran 2024 19:18
Onvo Yeni Aldığım Şarjlı Süpürge Sürekli Arızalanıyor!

Fazlı
10 Mayıs 2024 10:26