Merve sonuçtan memnun değil

Omix Temizlik Robotu Harita Silme Sorunu

Merve
25 Mayıs 2024 23:04

2023 mayıs ayında aldığım omix marka robot süpürgeyi kullanmaya başladıktan bir süre sonra haritasını silip çevrimdışı moduna girdi. Yetkili servisle konuştum ürünü gönderdim. Fakat geldikten sonra aynı sorunlarım devam etti ve bir süre sonra tekrar çevrimdışı olup haritayı sildi. Böyle böyle derken tam 3. Ye gönderdim aynı sorunla ve aynı şekilde güncelleme yapılıp geri gönderildi. 1 yılda aynı şikayetle 3. Kez gitti geldi ürün ve bir çözüm yok. Değişim talep ettiğimi belirttim fakat muhatap bulamıyorum. Son çare Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Yazık parayı sokaktan toplamıyoruz. Bu sorun yüzünden zaten robotu doğru düzgün kullanamadım.

25 Haziran 2024 23:23

Müşteri hizmetleri tarafından arandım aynı sorun olursa video ile mail atmam istendi. 13 haziranda mail attım hala bir dönüş yaşamadım

27 Mayıs 2024 17:28 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz ve talepleriniz için çok teşekkür ederiz. Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

20 Ağustos 2024 14:18

Değerli Kullanıcımız, Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
15 Ağustos 2024 23:43

Kadir
30 Eylül 2023 14:27
Sevda sonuçtan memnun

Sevda
05 Mart 16:00
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
10 Nisan 23:23