Mehmet sonuçtan çok memnun

29 Ağustos 2023 15:20
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Firmaya ve bana ulaşan arkadaşa teşekkür ederim şu an sorunsuz kullanıyoruz cihazı gayet kullanışlı”

İş yerimize yeni bir yazar kasa pos cihazı almayı düşünürken Ödeal ile karşılaştık. Deneyelim dedik denemez olaydık önceden ortağım varken benim adıma olan şirket numarası ile ortak cep telefonu uygulamasını kullanmış şirket 6 yılı aşkındır benim üzerime en son cep tel uygulamasını sanırım 2017-2018 yıllarında kullanmıştık neyse evraklar gönderildi. İmzalandı vs kayıt oluşturuldu cihaz 1 hafta 10 gün içinde geldi. Şifreyi bilmiyorum. Müşteri hizmetleri bir link yolladı şifre üretmem için üretiyorum ama cihaz şifreleri kabul etmiyor ve bir türlü aktifleşemiyor çünkü numaram daha önceden farklı bir abonelikte kayıtlıymış gereğini yapıyoruz diyorlar 2-3 gün sonra tekrar arıyorum maalesef olumsuz tekrar talep açalım deniyor vs derken 15-20 gün uğraştık sonra bir müşteri yetkilisi tel no sorunu çözdü cihaza giriş yapıp bakayım dedim şifreyi bilmiyorum. Müşteri hizmetleri bir link yolladı şifre üretmem için üretiyorum ama cihaz şifreleri kabul etmiyor vs derken kurulum düzgün yapılamamış dendi döndük. Başa bu sefer ekip göndereceğiz kurulum tekrarlanacak dendi gelen giden yok abonelik işlemlerini yapana yaz talep oluşturdum der müşteri hizmetlerini ara talep oluşturalım derler geçti. 15-20gün daha bu süreç boyunca iş yerimize gelip ürün almak ya da hizmet bedelini kartla ödemek isteyen herkese maalesef dememize mi yanalım işin olmamasına mı kaçırdığımız müşterileri mi çünkü bu hizmete kayıt olup cihazı alırken mevcut yazarkasa pos umuzda bir banka ve bir adet başka bankadan mobil posumuz vardı onları iptal ettirdik nasılsa tüm kartlarla uyumlu diyerek. Bugün sabah bir teknik servis yetkilisi aradı cihazın yanında mısınız diye cihazı resetleyip tekrar kurulum yaptık. Kurulum bitip yeni işlem dediğimizde fatura ve e-fatura hatası aldık. Lütfen müşteri hizmetlerini arayın. Sizin adınıza bu cihazın GİB kayıt işlemini yapsınlar dedi. Tamam dedim kapattık müşteri hizmetlerini aradım gün içinde halledilmiş olur dedi. Ara ara cihaza bakıyorum hala aynı hata var mı acaba derken baktım uzun süre işlem yapılmadığından oturumu kapatmış giriş yapayım dedim demez olaydım. Terminaliniz aktif değildir dedi. Bir kez daha müşteri hizmetlerini aradım ekip yönlendirmek için talep açalım dediler. Tekrar bende iptalini istedim. Kimseye önermiyor um çile çekmek isteyen var ise buyurabilir. Şu cihazı elime aldığım günden bugüne uğradığım zarar net 10-15bin tl...

29 Ağustos 2023 15:23 (Şikayetten 2 dakika sonra)
29 Ağustos 2023 15:24

Ulaşmak sorun değil zaten ulaşamıyoruz diye bir ibare kullanmadım bir çözümsüzlük süreci içinde bana 10-15bin tl zarar ettirdiniz

06 Eylül 2023 11:17

Merhaba Mehmet Bey, Talebiniz ile ilgili bilgilendirme ve çözüm aşaması kapsamında tarafınıza ulaşamamaktayız. 0850 200 00 22 numaralı hattımız üzerinden geri bildiriminizi rica ederiz. Saygılarımızla.

07 Eylül 2023 16:46

Merhaba Mehmet Bey, Talebiniz ile ilgili bilgilendirme ve çözüm aşaması kapsamında tarafınıza ulaşamamaktayız. Görüşme sağlanamadığında talebiniz çözümlenememiştir. 0850 200 00 22 numaralı hattımız üzerinden geri bildiriminizi rica ederiz. Saygılarımızla.

27 Şubat 2024 22:17

Hüseyin
Şikayeti Çözüldü

Aynen öyle adamların umurumda değil iş yerleri. Hiçbir işe yaramayan uygulamayı ve çekmeyen posları

Ridvan
13 Kasım 2024 14:16
Ödeal Yazarkasa Pos Cihazı Sorunları Ve İletişim Kopukluğu
Ödeal Yazarkasa Pos Cihazı Sorunları Ve İletişim Kopukluğu
Sirin sonuçtan hiç memnun değil

Sirin
28 Haziran 2024 18:34
Ödeal'ın İlgisizliği Ve Servis Sorunu!
Ödeal'ın İlgisizliği Ve Servis Sorunu!
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Ödeal Üyelikte Güncelleme Ve İptal Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

Murat