Fatma sonucu yetersiz buldu

Odeabank Tarafımdan Habersiz Kapattığım Hesabı Açmış.

03 Kasım 2023 17:51

Odeabank aylar önce kapattırdığım hesabı açmış ve üstelik hesapta hareket var bu nasıl olabilir bunu kim yapabilir?
Vatan denilen şubeden kampanyalı telefon alabilmem karşılığında bana bu bankadan hesap açmam söylendi hesabı açtım ve Vatan bana kampanyanın bittiğini söyledi ve ben de hemen hesabı hemen kapattırdım. Hiçbir hareket olmamasına rağmen bana 0,80 kuruş bakiye çıkarmışlar ve bu seferde bu bakiye olduğu için hesabımın kapanmayacağını bankadan 0,80 kuruşu çekmem söylenildi. Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz. Hem benden habersiz hesabımı geri açın hem de içerisinde hareket oluşturun ve benim bankaya gelip 80 kuruşu çekmemi teklif edin lütfen bunu bir okuyup normal bir durum mu sorgular mısınız? Acil bu durumu düzeltin yeter artık.

06 Kasım 2023 08:57 (Şikayetten 2 gün sonra)

Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesaj bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. En kısa sürede müşterimize bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Odea Bank A.Ş.

06 Kasım 2023 14:12

Merhaba, Müşterimiz sitenize iletmiş olduğu mesaja istinaden aranarak bilgilendirilmiştir. Saygılarımızla, Odea Bank A.Ş.

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Odeabank Mobil Bankacılığa Giriş Yapılamıyor.

15 Ocak 2024 12:38
Elif sonuçtan çok memnun

27 Mart 2025 00:21
"Çözüm için gerekli işlemleri yaptıkları için teşekkür ederim"
Odeabank'ta Aidat Sorunu Ve Yanlış Yönlendirme
Odeabank'ta Aidat Sorunu Ve Yanlış Yönlendirme
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
16 Nisan 2024 23:31

Odeabank Hesabım Neden Kapandı?

Hatice
16 Kasım 2024 00:01
Odeabank Hesabım Neden Kapandı?

Odeabank'ta Müşteri Hizmetleri Ve EFT Limiti Sorunu

12 Kasım 2024 12:33