Odeabank'ta Müşteri Hizmetleri Ve EFT Limiti Sorunu

12 Kasım 2024 12:33

Odeabank internet bankacılığı ile banka müşterisi oldum. Verdikleri faiz oranı ile gel gel yapıp sonraki ay faiz oranı ciddi oranda düşürüldü. Hesabımda olan bedeli EFT yapmak istediğimde komik bir bedel olan günlük işlem limiti konulduğundan işlemi gerçekleştiremedim. Konu ile ilgili müşteri temsilcisini aradığımda kendilerinin işlem yapamadığını beni banka şubesine aktarması gerektiğini söyledi. Aktarıldığım kısımda şifreleri de 2 şer kez girip şube çalışanına ulaşmayı beklerken tüm müşteri temsilcilerimiz dolu uyarısı alarak telefon kapatıldı. Tekrar müşteri temsilcisini arayıp durumu aktardığımda durum aciliyetini şubeye bildirip şubeden bana geri dönüş yapılacağını bildirdi. Şubeden arandığımda komik EFT limitinin değiştirilemeyeceğini bildirip, daha sonrasında paranın bankalarında kalması için faiz oranlarını güncelledi, yine EFT ısrarım üzerine 1 sefere mahsus tüm bakiyeyi aktarabilmem için genel müdürlüğe onaya göndereceğini ancak bu işlemin gün içinde olamayacağını bildirdi. İnsanlık uzaya çıkarken bir bankanın günümüz koşullarında çok yüksek olmayan bir bedeli transfer edememesi ya da transfer etmek istememesi nasıl bir bankacılık anlayışı anlam veremiyorum. Bir müşteri ev almak istese, araba almak istese parasını nasıl alır dediğimde şubeden yapabilirsiniz cevabını aldım. Nadir birkaç ilde şubesi olan bir bankadan, müşteri olurken internet üzerinden müşteri olunurken, kendi paramı almak için il mi değiştireceğiz. İnsana kendi parası ile mağduriyet nasıl yaşatılır örneğini çok iyi yaşadım. Bu şikayetide ileride benim gibi mağduriyet yaşanmaması adına okuyanlara örnek teşkil etmesi için yazıyorum. Bakiye mi sıfırlayayım sonra bırakın hesabı ismi bile duymak istemediğim banka.

profile profile profile
12 Kasım 2024 12:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesaj bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. En kısa sürede müşterimize bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Odea Bank A.Ş.

Suat sonuçtan hiç memnun değil

Odeabank Bankanın Müşteri Hizmetleri Ve İşlem Limitleriyle İlgili Şikayetler

02 Ocak 2024 12:02

Nazım
06 Aralık 2023 00:24
Seyithan sonuçtan çok memnun

Seyithan
20 Aralık 2023 11:00
"Müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmeden memnun ayrıldım. Teşekkürler"

Odeabank'a Giriş Güzel, Çıkarken Bol Problemli.

28 Kasım 2023 10:40

Odeabank EFT Limiti Nedeniyle Kendi Paramı Kullanamıyorum