10 Ağustos 2024 13:19546
Hidayet'in Teşekkür Mesajı
E-BİLET vermeyen firmaların biletini satmazsanız ne müşteri mağdur olur ne siz bu kadar uğraşırsınız. Yeniden teşekkürler.

22.07.2024 tarihli 713850 PNR numaralı obilet.com mobil uygulaması üzerinden satın aldığım Balıkesir-Bursa biletimi SMS olarak tarafıma ilettiler, fakat e-bilet olarak talep ettiğimde firma e-bilet mükellefi değil firmanın çağrı merkezini arayıp biletinizi talep edebilirsiniz cevabı aldım. Bana bildirilen Balıkesir Uludağ Vip otobüs firmasının 4442222 telefon numarası cevap vermiyor. Obilet müşteri hizmetlerini aradığımızda telefonla bir müşteri temsilcisine ulaşmak mümkün değil. Maliyeye de şikayette bulundum.

10 Ağustos 2024 15:11 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

Hidayet
12 Ağustos 2024 19:29

20 Ağustos 2024 09:38

Merhaba, İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşmede tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir. Bir sonraki seyahatinizde tekrar Obilet'i tercih etmenizi dileriz.😊 Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

Obilet Ve Kanberoğlu Seyahat Firması Çözümsüzlük

17 Nisan 2024 08:25324

"Teşekkürler"

Obilet Ve Kanberoğlu Seyahat Firması Çözümsüzlük

Obilet Bilet İadesi Ve Ulaşım Sorunu

17 Ocak 2025 23:191.094

"Rabia hanıma teşekkür ederim 🙏🏻 ama online asistan arkadaşlar çok işe yaramıyor sanırım."

Yanlış Numara Nedeniyle Bilet Kuponu Elime Ulaşmadı, Müşteri Hizmetleri Yanıt Vermiyor

8 Eylül 2025 00:49280

15 Eylül 2025 tarihli Uludağ Turizm Bandırma-Söke seferi için Obilet üzerinden yanlışlıkla ileri bir tarihe bilet aldım....

Obilet Otobüs Firması Mağduriyeti

19 Eylül 2024 17:511.099

"Obilet müşteri temsilcisi personelinin arayıp bizzat sorunun çözümü hakkında gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum."

Obilet Otobüs Firması Mağduriyeti

Obilet.com'da Müşteri Temsilcisi Yok Mu

5 Ağustos 2024 16:59534

"Müşteri temsilcisi tarafından ayrıntılı şekilde bilgilendirildim. Teşekkürler."

Tümünü Gör
Obilet Ve Nilüfer Turizm Mağduriyeti

Obilet Ve NilüferTurizm Mağduriyeti

Köksal
Obilet Paramı Aldı Ve Vermedi!

Obilet ParamıAldı Ve Vermedi!

Sude
Obilet Yetkililerine Ulaşamam Kuponum Eksik Yattı!

ObiletYetkililerine Ulaşamam Kuponum Eksik Yattı!

Ramazan
Obilet Üzerinden Pegasus Fazla Ödeme Aldı