Göktürk sonuçtan çok memnun

Normod Taksitlerde Yanıltıcı Bilgi Veriyor!

Göktürk
04 Nisan 2024 14:28

31.03.2024 günü peşin fiyatına 7 taksit kampanyasından yararlanarak koltuk takımı sipariş ettik. Sonrasında kartımıza 5 taksit olarak yansıdı. Konuyla ilgili firmayı aradık 1-2 gün içinde taksitin ekleneceğini ilettiler. 1-2 gün geçti tekrar firmayı aradık bu sefer de bankayla iletişim kurmamız gerektiğini söylediler. Bankayı aradık firmayla görüşün dediler. Tekrar Normod'u aradım fakat iade alabilmek dışında bir çözüm üretmediler. Biz siparişi verirken 5+2 taksit kampanyasını seçtik ve bu mağduriyetimizi firma gidermek zorundadır. Bize satış ekranında kart bilgilerini girmemize rağmen 5+2 taksit olarak seçim gösterip yanıltıcı davrandınız. (Örneğin başka bir alışveriş sitesinden alışveriş yaparken kart bilgilerini girdiğimizde bize o bankaya göre olan seçeneği sunup taksitleri öyle yapıyoruz) sizlerin hantal sisteminin ceremesini biz çekmek zorunda değiliz. Acilen mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum.

08 Nisan 2024 18:56 (Şikayetten 4 gün sonra)

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Kampanya İndirimi Uygulanmadı Ödemem İade Edilmedi

17 Ağustos 00:41
Mert sonuçtan çok memnun

03 Eylül 2024 20:41
"İlgi ve alakaları için firmaya teşekkür ederim. Benimle birlikte yaşanan durumdan ders çıkartacaklarını umut ediyorum. Sağ olsunlar anlaştığımız tarihte eşyalarımı teslim ettiler."
Normod Planlanan Sevkimi Sebepsizce İptal Etti
Ceren sonucu yetersiz buldu