Ümüt
23 Mayıs 2024 01:04

Nkolay Aktif Bank aracılığıyla edindiğim Passolig, sim kart değişikliği nedeniyle bloke edildi. Banka müşteri hizmetleri blokenin kaldırılması için işlem yapmıyor. Ayrıca, uygulamayı indirip NFC ile giriş yapmamı öneriyorlar; ancak NFC, sadece Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaramı ve telefon numaramı girdiğimde sürekli hata veriyor. Ailemin, arkadaşlarımın bilgilerini girdiğimde ise sim kart blokesinin kaldırılması ekranına yönlendiriyor; fakat benim bilgilerimle giriş yaptığımda bu ekranı göremiyorum. 'İşleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz' şeklinde bir uyarı alıyorum ve bu durum sadece benim bilgilerimle yaşanıyor. İletişim formu göndermeme rağmen bloke kaldırma işlemi yapılmadı. Bu kadar eksik çalışan bir sistemle hizmet veren başka bir banka ile karşılaşmadım. Ve bu durum beni bir çok zarara uğrattı defalarca aramama ve bu durumu aktarmam rağmen Herhangi bir şekilde yardımda bulunmadılar. Birkaç saat sonra tekrar denememi önerdiler. 13 Saat boyunca bunu başarmayı denemek bence yeterince uzun bir süre. Problem çözmek için yardımcı olmanız gerektiği yerde konuyu kapatmaya çalışmak ya da kullanıcıyı çözümsüz bırakmak ne kadar doğru.

23 Mayıs 2024 08:54 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, N Kolay Müşteri Bildirimleri Yönetimi

19 Mayıs 2024 01:14
Arif sonucu yetersiz buldu

N Kolay Telefon Numarası Güncelleme

17 Ağustos 2024 01:05
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Nkolay Sim Kart Blokesi Kaldırma Çilesi

11 Şubat 2025 11:22