Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Bilge
27 Kasım 2024 16:52

Büyükçekmece CK Boğaziçi Elektrik ödeme noktasında usulsüzlük 0086158107‬ sözleşme hesap numaralı, 18.11.2024 son ödeme tarihli 500 TL tutarındaki fatura, 15.11.2024 tarihinde Dizdariye mah. Cumhuriyet cad. No. 6 Büyükçekmece / İstanbul adresinde bulunan ck ödeme noktasında ödenmiştir. Bize her zamankinden farklı olarak ayrıntılı bilgi içermeyen Dekont verilmiştir. 17.11.2024 tarihinde kayıtlı telefonuma ödeme noktasının adresinin değiştiğine dair mesaj gelmiştir. 21.11.2024 tarihinde ise faturanın ödenmediğine dair yeni mesaj gelmiştir. Müşteri ilişkilerini aradığımda hala 500 TL nin gecikme faizi ile birlikte borç olarak göründüğü bilgisi edinilmiştir. Haberlerde çetesinin CK Boğaziçi Elektrik ödeme noktasında insanları mağdur ettiği polisler tarafından yakalandığı görülmüştür. Müşteri ilişkilerine Bilgi maili atarak borcumu ödediğimi beyan edip borcun ve gecikme faizinin silinmesini talep ettim ancak CK Boğaziçi Elektrik sorumluluğu almadı insanları mağdur etti. Sonuna kadar hakkımızdan vazgeçmeyeceğiz.

Mizgin

09 Mayıs 2025 15:59

ATM'de Kaybolan Para: Üç Gündür Çözülmeyen Mağduriyetim Ve Acil Destek Talebim

Samet
22 Ekim 2025 09:48
atmde-kaybolan-para-uc-gundur-cozulmeyen-magduriyetim-ve-acil-destek-talebim-1.jpg
Nazan sonuçtan hiç memnun değil

Nazan
21 Aralık 2024 09:11