Nissan Servisin Yaşattığı Mağduriyet Ve İlgisizlik

28 Kasım 2023 14:5223.402

2018 model Qashqai otomatik vites aracımızın sarı olarak motor arıza lambası yandı. İzmir Nissan artkıy servise götürdük O2 sensörü ile ilgili olabilecek muhtemel dört (4) arıza olasılığı çıktı biz de randevulaşarak aracımızı bıraktık. Buraya kadar sorun yok.
Gel gelelim 2 hafta geçti bu süreçte servisi aradık '' bakılıyor efendim biz size haber vereceğiz master teknisyenimiz ilgileniyor'' devamı yine gelmedi.
Master teknisyen ile telefonla görüştük 1 saatte bulunabilir 10 gün de sürebilir cevabını aldık.
Bu normal bir şey mi bu kadar zaman aralığı olur mu diye İstanbul müşteri hizmetlerini aradık, hemen ilgilenip ya biz ya da servis size dönüş yapar, dediler yine arayan yok!
Bunun üzerine servise gidip servis müdürü ile görüştük.
- Bizim bir tane master teknisyenimiz var bu tür arızalarla kendisi ilgileniyor detaylı bakmak gerekiyor, sizden önce de olan 7-8 arabamız vardı bekleyen! ( o zaman neden bu araç tesliminde belirtilmiyor)
- Bir arızanın neden olduğu nasıl bulunamaz?
-periyodik bakımlarımız var ayrıca işi 2-3 saatte bitebilecek araçlar geliyor onları hemen gönderiyoruz ki serviste yerimiz boşalsın.
Ve devamında gelen birkaç teknik terimi de araya sıkıştıralım ki havalı olsun konuşması
sonuç koca bir hiç, aman hiçbir aracı boş çevirmeyelim, servise girdikten sonra da zaten müşteri beklerse beklesin, iş planı da neymiş fırsat bulursak bakar ilgileniriz izlenim ile ayrıldık.
Hala bekliyoruz. Evet bazı sorunları bulmak zaman alabilir ama bakarsanız bulursunuz da!
Önce bakmak lazım bakamayacağımız aracı da kabul etmeyeceksiniz
dünya markası Nissan'ın yoğunluğu ve bir tek master teknisyeni olması bizleri mağdur etmek için sebep olamaz!

5 Aralık 2023 09:06 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sayın Duygu Ü , Başvurunuz ile ilgili konu araştırılarak tarafınıza bilgi verilmesi sağlanacaktır. Tüm bilgi ve ihtiyaçlarınızda arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

Nissan E Power Motor Arızası

9 Şubat 2024 16:0820.269

Mayıs 2023 ayında Kahramanmaraş Podyum Nissan bayinizden Qashqai e power Sky Pack araç aldım. Ekim 2023 ayının başlarınd...

Nissan E Power Motor Arızası

Yeni Aldığım Aracın Bitmeyen Arızası Ve Servis Hayal Kırıklığı

4 Haziran 2025 22:3714.534

Büyük heyecan ve mutlulukla aldığım 2024 e-Power Nissan Qashqai ile iki ayda yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. 35. günd...

1 Destek

14 Ocak 2024 23:3410.802

2018 model Nissan Qashqai arabamı 2019 yılı Kasım ayında İzmir Borovalı bayiinden satın aldım. Aldığımdan itibaren her y...

1 Destek1 Yorum

Nissan Servisinde 4 Aydır Çözülemeyen Parça Bekleme Sorunu

29 Ekim 2024 20:2911.668

27.12.2023 tarihinde Gaziemir Nissan Artkıy Otomotiv'den Nissan Qashqai E-Power aracı sıfır aldım. 16.06.2024 tarihinde ...

Tümünü Gör
Nissan Yetkili Serviste Bakım Sorunu Eksik Bilgilendirme

Nissan YetkiliServiste Bakım Sorunu Eksik Bilgilendirme

Hüseyin
Nissan Juke 2025 Ekranda İz Sorunu!

Nissan Juke 2025Ekranda İz Sorunu!

Oktay
Nissan Qashqai Araç Ön Camdan Su Aldı

Nissan QashqaiAraç Ön Camdan Su Aldı

Burak
Nissan Servis Artiklatör Kayış Değişimi

Nissan ServisArtiklatör Kayış Değişimi

Duygu
Nissan Qashqai Boyası Atıyor!

Nissan QashqaiBoyası Atıyor!

Ali