Esra sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 16:00

Nissan 2023 çıkışlı Nissan Qashqai e power aracımızın Borovalı'da yaklaşık 1 ay kadar önce 45.000 bakımı yapıldı. Nissan Qashqai e-power aracımız ile yolculuk esnasında e-güç sistemi kapalı güvenli şekilde durun uyarısı arızası verdi. Borovalı servisi aradık servis yoğunluğu olduğunu yol yardımdan destek istememizi ikame araç verebileceklerini ilettiler. Hemen yol yardımı aradık 60 ile 120 dakikaya kadar aracınızı alacağız dediler fakat 4 saat sonunda ben aradım o şekilde gelip aldılar. Defalarca ikame araç için görüştük yarın alabilirsiniz dediler. Bunun mümkün olmadığını başta da ilettiğimi kızımın yanına her gün Kuşadası'na gidip geldiğimi iletmeme rağmen yapacak bir şey yok dediler. Tekrar Borovalı'yı aradım servis müşteri hizmetlerinden B**** hanıma başta bu konunun önemini söylediğimi aracı bugün almam gerektiğini ilettim. Kendisi "Nasıl olur yol yardım bunun için aynı gün ikame araç verir bir yanlışlık olmalı mail atıyorum" dedi. Bunun üzerine yol yardım beni aradı ve 4.200 TL ücret vereceklerini ikame aracı benim temin etmemi söylediler ama herhangi bir ücret yatırmadılar. Günlük verildiğini düşündüğüm ücretin 3 gün için verildiğini öğrenince tekrar Borovalı'yı arayıp aracımızın segmentinde bir araç için bu rakamı veremezsiniz dedim. Haklısınız dediler hemen çözümlüyoruz dedi B**** hanım ama yine dönüş olmadı. Bunun üzerine eşim Borovalı'ya gitti aracın en az 1 ay kalabileceğini milyonda bir olacak arızanın bizim başımıza geldiğini söylemişler. Nissan gibi bir markaya güvenip araç alıyoruz üstelik bu üçüncü araç alışımız ve her seferinde sadece Borovalı'dan alıyoruz ama ne yazık ki servisle ilgili sorunlarımız bitmek bilmiyor. Tam bir hayal kırıklığı bir senesi henüz dolmuş aracımın arıza vermesine mi yanayım yoksa Nissan'ın sorumsuzluğun. Satış esnasında gösterilen ilginin sonrasında da devam etmesi gerekir. Acilen mağduriyetimiz için çözüm istiyorum. Garanti kapsamındaki 1 yıllık aracın 1 ay kalması ne demek.

30 Ağustos 2024 20:08

Bugün 4. Gün ve hala Nissan Türkiye'den dönüş olmadı. Hiçbir şekilde çözüm göstermediler

29 Ağustos 2024 14:55

Nissan Qashqai i power aracımızın 1 yılı dolmadan teknik bir arıza vermesi sebebi ile 1 ay sürecek mağduriyetimizin özürü daha çok mağdur etmek oldu. Sizin aldığınız aracın ikame araç olarak karşılığı en ekonomik sınıf araç. Üstelik üçüncü günde dahi saygısızca görüşmelere ve davranışlara maruz kalmak. Güleryüz hattı falan hikaye. 3 adet Nissan araç alıp herkese tavsiye ederken Nissan tam bir hüsran yaşattı.

profile profile
28 Ağustos 2024 17:59

Akşamın bu saati oldu defalarca aradım en sonunda sizinle ilgilenen şehriban hanım dediler ve bayan aradı. Alaylı bir tavırla dün paraya evet dediniz dedi sanki parayı yatırmış gibi bende günlük zannettim bu segmente Clio ücreti verebileceğinizi düşünemedim dedim ve bu saatten sonra hiçbir şey istemiyorum dedim. Nefret ettim artık bu saygısızlık ve duyarsızlıktan

29 Ağustos 2024 10:31 (Şikayetten 18 saat sonra)
29 Ağustos 2024 14:44
Nissan Qashqai E Power, Nissan Yol Yardım, Nissan Borovalı Mağdur Etti

Bugün aracı verdiğimin üçüncü günü ve aracı teslim aldığınız gün araç temin edemediğiniz için yatıracağınız parayı bugün hesabıma gönderiyorsunuz. Araç ikame servisinde bizimle ilgilenen bayana dün parayı istemediğimi aracımın segmentinde bir aracın günlük bedelinin 3.500- 4.000 civarında olduğunu belirtmeme rağmen. Kesinlikle parayı geri iade edeceğim sizden sadaka istemiyorum hakkım olanı istiyorum

29 Ağustos 2024 14:49

Araç ikame biriminde bizimle ilgilenen Şükran hanımın amacı sanırım çok başka. Egolarını başka yerde kullanmasını tavsiye ederim

31 Ağustos 2024 10:47

Bugün 5. Gün ve hala araçlarının arkasında durmayan çözüm üretmeyen bir marka Nissan Türkiye yazıklar olsun

31 Ağustos 2024 12:23

Az önce Nissan'dan aradılar o kadar çelişkili ve insan aklıyla alay eder gibi çözüm üretmek yerine hala kendi koşullarına ikna olmamızı istiyorlar. Daha önce konuştuğumuzda on gün yol yardımı araç ikame desteğinde bulunacağını on günü geçerse Nissan Borovalı'nın bizlere araç vermesi gerektiğini söyleyenler şimdiyse biz sadece üç gün verebiliyoruz diyorlar sanki o 3 günde araç temininde bulunmuşlar gibi. İlk günden şu ana kadar yaşadığımız tüm mağduriyetimiz katlanarak devam ediyor

02 Eylül 2024 13:38

Bugün 7. Gün ve hala ne bir çözüm ne bir telafi için aradılar. Nissan Borovalı ve Nisaan Türkiye'den araç alacak herkes defalarca düşünün lütfen. Bu kadar büyük bir markaya güvenip araç alıp sonra mağdur olmayın. Bugün kızımın okulu açıldı ve biz hala kendi imkanımızla araç kiralamaya devam ediyoruz.

03 Eylül 2024 14:18

Gülümseme hattını dün sabah eşim arayıp görüşüyor. Hattın ucundaki bayan şimdi sizin şikayetinize bakıyordum bugün dönüş yapacağız bayiden cevap bekliyorum diyor. Yine en ufak bir dönüş gerçekleşmedi. Yol yardım üç gün için ikame araç verebilir 10 günden sonra bayi verecek demiş. Böyle bir prosedür olabilir mi? Bir yıllık garantisi devam eden araç arıza yapıyor ve tamamen sistem kaynaklı ama özür olarak on gün siz araçsız kalıyorsunuz on günden sonra bayi araç desteğinde bulunabiliyor. Hoş zaten o 3 günde de vermediler. Hukuki süreci başlatacağım bu artık kişisel bir olaydan çıktı tamamen Tüketici Hakları ile ilgili sıkıntılara dayalı. Hem sattığınız araçların arkasında duramayacaksınız ve mağduriyetleri göz ardı edeceksiniz o zaman gülümseme hattı nedir?

06 Eylül 2024 09:37
Nissan Qashqai E Power, Nissan Yol Yardım, Nissan Borovalı Mağdur Etti

Şu an Nissan Borovalı'ya geldik. 11. Gün olduğunu bu kadar sürede ne yapmak istediklerini niçin hala destek olunmadığını ve aranmadığımızı sorduk. Buket hanım Serap hanımla görüştüklerini onların yönlendirmesiyle yol alındığını söyledi. Ve bugün ikame araç istediğimizi ama Serap hanımın yarın alacaklar dediğini iletti. Asla çözüm üretilmediği gibi daha çok nasıl mağdur edebiliriz diye uğraşıyorlar sanki. İlk defa Borovalı'da Serdal Bey diye bir müdürleri yardımcı olmaya ve dinlemeye çalıştı. Kendisine gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Ego'dan uzak tamamen Çözüm odaklı davranışlarıyla biraz olsun anlaşılabilmek insana iyi geliyor. Aslında beklenen tam anlamıyla buydu. Çocuğum okula başladı ve biz 11 gündür kendi imkanlarımızla araç kiralamaya devam ediyoruz. Herkes kendine yakışanı yaparmış. Allah'tan diliyorum ki bize yaşattıkları ne varsa ve kim buna sebep oluyorsa aynılarını misliyle yaşasınlar. İnsanı en çok üzen en güvendiği firmanın aslında en çok güvenmemesi gereken firma olmasıymış

Cenk

Darısı başımıza🙏

Cenk

Esra hanım çok geçmiş olsun, 2023 model Xtrai aracımdada aynı problem var ve hala arıza tespiti yapılamadı. Sizin şu anda aracınızın durumu nedir?

Esra

Çok geçmiş olsun. Parça geldi tamiri yapıldı sorun yok şu an araçta

Alp sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai Arızası Sonrası Mağduriyet Ve Yetersiz İkame Araç Deneyimi

Alp
20 Ağustos 13:16

Sıfır Araçta Yaşanan Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Mağduriyeti

Aziz
07 Temmuz 16:26
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Nissan E Power E Güç Arızasından

Aykut