NetGSM Hattı Açılmıyor: İletişim Özgürlüğüm Kısıtlandı

NetGSM Hattı Açılmıyor: İletişim Özgürlüğüm Kısıtlandı
Hayrettin
07 Kasım 2024 11:25

Bir arkadaşımın tavsiyesi ile GSM numaramı netgsm ismiyle hizmet verdiğini iddia eden firmaya taşıdım. Hatta E-Devlet üzerinden onay işlemini yapıp, bir akıl tutulmasıyla kimlik fotoğrafımı da sistemlerine yükledim. Neticede E-Devlette tanımlı bir GSM firması diye düşündüm. Gelen SMS'de 05/11/2024 tarihinde saat: 19:10 da netgsm'e taşınacağı yazmasına ve belirtilen tarih ve saatte NetGSM'in sim kartını telefonuma takmama rağmen, Netgsm isimli firma hattımı 2 gündür açmadı. Açacak gibi de görünmüyor. Müşteri hizmetlerini (08503090000) 06/11/2024 tarihinde aradığımda genel teknik bir sorundan kaynaklı olduğunu gün içerisinde sorunun çözüleceğini söylemelerine rağmen 07/11/2024 (bugün) tarihi itibariyle hattım hâlâ açılmadı. Ne yukarıda yazan müşteri hizmetlerine, ne de sitelerindeki online mesaj servisine bir daha da ulaşıp sorularıma cevap alamadım. Sosyal medya platformlarında da benimle aynı sıkıntıyı yaşayanların olduğunu, gönderilen netgsm ile ilgili paylaşımlarda gördüm. Önerim bu gibi firmalardan hizmet almamanız. İletişim ve haberleşme özgürlüğüm gündür bu firma
tarafından engellenmektedir.

profile profile
08 Kasım 2024 17:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Muhittin
Muhittin

Bugün açılması gereken hattımda maalesef aynı durum bende de var. Madem BTK kararına rağmen böyle bir sıkıntı vardı hattımızı sıkıntı çözülene kadar işleme almasaydınız.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
14 Mart 2024 08:45