Netgsm Aramalarda Ses Kalitesi Sorunu

Netgsm hattımı kullanmaya başlayalı üç gün oldu. Ne yazık ki, bazı hayal kırıklıklarıyla karşılaştım. Netgsm operatörüm üzerinden yaptığım görüşmelerde, karşı taraf sesimin boğuk ve uzaktan geldiğini söylüyor. Aynı konumdan, daha önce kullandığım eski hattım Vodafone ile ile arama yaptığımda ise sesimin pürüzsüz ve kaliteli olduğunu belirtiyorlar. Bu farkı, netgsm hattını kullandığımda karşıdaki kişinin sesinin bozuk ve uzaktan geldiğini duyarak siz de anlayabilirsiniz. Bu tarz sorunlar hayal kırıklığı yaratıyor. Umarım bu sorunlar en kısa zamanda çözüme kavuşturulabilir.

12 Mayıs 2024 17:02 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. En kısa sürede sizinle iletişime geçerek sorunu çözmek için çalışacağız. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Netgsm İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş

Sayın Mikail K., Talebiniz ile ilgili 24.05.2024 tarihinde yapmış olduğumuz görüşmede tarafınıza konu ile ilgili bilgi verilmiştir. Netgsm ailesi olarak bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Her türlü soru ve yardım talebiniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sorunlarınızı en kısa sürede çözüme ulaştırmak için buradayız. Saygılarımızla Netgsm İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş

4 Ekim 2024 13:28

Artık çekmeme derdinden kurtulduk. Ben Turkcell ve Telekom hatlarımı netgsm ye taşıdım

4 Ekim 2024 13:27

Telekom, Turkcell çekmediği yerlerde hiç olmazsa konuşuyorum, sanki kutudan geliyor ses.

Netgsm Üzerinden Yapılan Görüşmelerde Ses Kalitesi Sorunu

Netgsm operatörüm üzerinden yaptığım görüşmelerde, karşı taraf sesimin boğu...

Tümünü Gör

Harun
Netgsm Oyun Sunucularına Giriş Yapılmıyor

Netgsm OyunSunucularına Giriş Yapılmıyor

Şafak
Netgsm İnternetimde Sorun Yaşıyorum!

Netgsmİnternetimde Sorun Yaşıyorum!

Levent