Nescafe Çekilişinde Ambalaj Saklama Zorunluluğu Şaşkınlığı

16 Aralık 2024 14:54

Sayın Nescafe ailesi, çekilişte ambalajın saklanması kampanyalar bölümünde orta bölümlerde bulunuyor ve birçok kişi okumuyor. Sadece çekiliş tarihini okuyor. Zaten Neapp uygulamasına isim, soy isim, adres bilgileriniz ve girdiğimiz şifrelerimiz mevcut. Bu durumda hala ambalaj istenmesi çok garip. Kampanyaya 60 tane kod attım ve ambalajlarını saklamadım çünkü böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Şans eseri Şikayetvar sayfasında görüp kampanya bilgilerini okuduğumda çok aşağıda yazdığını gördüm. Bu durumda çekilişten bir şey çıksa bile alamayacak olmam çok saçma çünkü o kadar ambalajı nasıl saklayayım ki? 200 tane kod atan insanlar nasıl saklasın? Bu durumun düzeltilmesini rica ediyorum. Ambalaj gerekliyse neden Neapp uygulamasına giriş yaptık ve neden kodları oradan yolladık?

profile profile profile
16 Aralık 2024 17:28 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimiz konu hakkında bilgilendirilmek için aranmış ancak ulaşılamamıştır. Bilginize. Nestlé İletişim Merkezi

16 Aralık 2024 20:10

Aranmadım

17 Aralık 2024 13:41

Sayın İlgili, Tüketicimiz konu hakkında bilgilendirilmek için aranmış ancak ulaşılamamıştır. Sisteme kayıtlı numara arandığında geçici olarak servis dışı bildirimi verilmektedir. Bilginize. Nestlé İletişim Merkezi

Nursel
Nursel

Nasıl olsa vermiyorlar hiç değilse 43 bin liran cebinde kalmış

Demet
Demet

Bize de 250 bin cıktı fakat paket saklama gerekliliğini bilmiyorduk bir de üstüne ev taşıdık yani ambalajı bulamıyoruz bu konuda ne yapabılırız?

Polat sonuçtan hiç memnun değil

Nescafe Kampanya Çekilişinde Ambalajın Saklanması

Polat