Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
10 Ocak 2024 14:24

Asla ürünlerinin arkasında değiller. Anlaştığımız şekilde ürün gelmedi, sorun çözmeye odaklı bir şirket kesinlikle değiller. Fazla para verdiğinize asla değmiyor. Günlerdir muhatap arıyorum, umurlarında bile değilim. Her şeye tek cevap 'üzgünüz, yardımcı olamıyoruz'. Para alınacağı zaman en hızlı şekilde yardımcı olabiliyorlar. Ancak bu kadar problem yaşayabileceğimi düşünmemiştim. Şirketin genel merkezi müdürü O**** Bey bile böyle durumları umursamıyorsa, lütfen satmayın. Vazgeçtiğimiz koltuk takımını başka bir koltukla değiştirmek istedik. 'Olmaz' dediler. '5.000 TL fark verirseniz teşhiri verebiliriz' dediler, 'Tamam' dedim, kabul ettim. 'Teşhiri kaldırmanızı rica edeceğim, ayakları hasarlı ve koltuk kirli, temizletebilir misiniz?' dedim. 'Tabii ki temizletiriz, ayaklarını değiştiririz vs.' dediler. Ancak koltuk asla teşhirden kaldırılmamış, daha da kirli bir şekilde evime ulaştı. Zar zor. Şu anda sadece diyorum ki koltuğu temizletin bari, başka bir şey istemiyorum. Leke çıkmazsa kumaş değişimi gerekir. Bilinçsiz bir şekilde de koltuğa müdahale etmeyeyim diye düşünüyorum, yok, asla bir muhatap yok.

profile profile

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Hasarlı Koltuk Takımı Ve Yetersiz Destek

Büşra
25 Şubat 21:48
Hasarlı Koltuk Takımı Ve Yetersiz Destek
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 02:01
Semra sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 20:05
Hayriye sonucu yetersiz buldu

Koltuk Takımında Çökme Sorunu Ve Yetersiz Teknik Servis

Hayriye
23 Ocak 21:56
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 21:50