Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Mynet E-mail Hesaplarım Kaldırıldı Ve Facebook U Kullanamıyorum

29 Mayıs 2024 20:38

2002'den beri Mynet e-mail hesabını kullanıyorum. Play Store'daki birçok uygulamam ve ayrıca banka gibi birçok internet hesap uygulamamda iletişim olarak bu e-maili kullanmaktayım. Şimdi Mynet hesabımı paralı yapıp aynı zamanda erişime kapatmış ve bu yılın sonunda hesapları da silecekmiş. Bir doğrulama mesajı ya da uygulama kurtarma yapamıyoruz. Yerli malı yurdun malı diyerek kullandığımız Mynet, şimdi soruyorum sana; ilk başta ücretsiz olarak vermiş olduğun hizmeti ne hakla ücret talep eder ve e-mail hesaplarını silersin? Anayasada verilmiş hak geri alınamaz. Sene olmuş 2024, dünyanın hiçbir yerinde e-mail ücreti alınmıyor ama sağ olsun! Yurdumuzun yerli dediğimiz ve vazgeçmediğimiz Mynet paralı yapmış. Bu mağduriyetlerden dolayı tekrardan hesapların ücretsiz yapılmasını sizlerden talep ediyorum. Özellikle şu anda Facebook uygulamasını kullanamıyorum, bütün işlerimi buradan hallediyordum. Yapılmaması durumunda bütün yasal haklarımı kullanacağım ve bir daha Mynet uygulaması kullanmayacağım, bilesiniz.

30 Mayıs 2024 12:29 (Şikayetten 15 saat sonra)

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Mynet Mailin Ücretli Olması Ve Oluşturduğu Mağduriyet

05 Mayıs 2024 19:49

Gün Geçtikçe Artan Mynet Reklamları Hakkında

27 Ağustos 2024 15:09
Sabri sonuçtan hiç memnun değil

Sabri
02 Şubat 2024 15:05