Ali sonuçtan hiç memnun değil

Mynet Mailin Ücretli Olması Ve Oluşturduğu Mağduriyet

05 Mayıs 2024 19:49

Mynet e-mail adresi ücretsiz olarak uzun yıllar süresince kullandırıldı ve belirli bir tarihten sonra kullanım ücretlendirilmeye başlandı. Ücretsiz olarak sunulan hizmet dönemlerinde oluşturulan mail adresleri ile çeşitli sosyal medya hesapları oluşturuldu veya ilgili yerlere mail adresi olarak verildi. Şimdi, mail adresi, ücret ödenmemesi gerekçesiyle kullanıma kapatılması nedeniyle ilgili mail adresi geçmişine ulaşılamadığı gibi, sosyal medya hesaplarına erişim de kayboldu. Mynet'in, ücretlendirme tarihi öncesinde oluşturduğu hesapların kullanıma açması, talep eden kullanıcıların ücretli uygulamalardan yararlanmasını uygulamaya koymalıdır. Ücretsiz mail adresi olarak kullanıcıların eski mail adreslerine erişimi zorla para ödeterek aktif yapmak, hizmetten yararlanmak için ödeme yapmaya mecbur bırakmak politikasından vazgeçmelidir. Gerekli çalışmanın yapılmasını, a********@mynet.com mail adresimin aktif yapılmasını ve mail alabilir durumda olmasını sağlanmasını talep ediyorum. Pasif hesap durumu nedeniyle hesaplara erişim sağlayamıyorum.

06 Mayıs 2024 09:08 (Şikayetten 13 saat sonra)
13 Mayıs 2024 20:17

Halen geri dönüş bekliyorum. Aramadılar. Müşteri temsilcisi ile yapılan görüşmede taleplerimizin hukuk birimine aktarılacağını ve geri dönüş yapılacağını belirttiler. Ancak; geri dönüş olmadı. Email açılışı yapıldığı dönemde ücretsiz hizmet olarak sunulması ve sonrasında politika değişikliği bahanesiyle, ücretlendirildiği gerekçesiyle 600 TL yıllık aidat ödeme mecburiyeti, ödeme yapılmayan aylarda hesabın yine aktif kullanımının pasife dönüştürüleceği bilgisi kesinlikle etik değil. Şirket politikasının değiştiği tarihten sonraki yeni kullanıcıların ücretlendirilmesi gerekmekte iken geçmiş dönemde onlarca kuruma mail adresi bırakmış kişilerin hesaplarını kapatarak mail trafiğini engellenmesi, sosyal medya hesaplarına erişimin engellenmesi etik değildir.

01 Aralık 2024 18:10

Halen geri dönüş yapılmamış ve sorun çözülmemiştir.

Ücretsiz Mail Hesabım Haber Verilmeden Ücretli Oldu Ve Erişimim Engellendi

Mikail sonuçtan çok memnun

Mikail
01 Eylül 2025 01:06
"Teşekkür"
Sabri sonuçtan hiç memnun değil

Sabri
02 Şubat 2024 15:05