Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

My Sista Müşteriye Üslup

30 Temmuz 2024 15:37

My Sista adında butikten ürün aldım. 29.07.2024 tarihinde sabah 11:40 gibi mesaj geldi. 'Paketiniz hazırlandı, bilginiz olsun' diye. Ben de teşekkür ettim. Aynı gün 16:40 gibi beni ilk sipariş hattından sonra tekrar aradılar. Ürünü iptal ettiklerini söylediler. Neden diye sorduğumda, ürünün büyük bedenlerinde dikişinde hata olduğunu belirttiler. Şimdi soruyorum, paketi hazırladıklarında dikiş sorununu nasıl görmediler, nasıl ürünü kontrol etmemişler? Sonra bana para iadesi mi yoksa leylak renginden mi yollayalım dediler. Ben de para iadesi istedim. Bana ürünün iptal edildiğine dair belgeyi gönderdiler ama banka dekontu yoktu. EFT yapıldıysa akşam gelmemişti. 30.07.2024 tarihinde baktım yine gelmemişti. Dekont olmadığı için zaten gönderilen belgede bir şey tam net gözükmediğinden beni aradıkları numarayı aradım, açmadılar. Başka bir numara vardı, aradım. Bir mesaj geldi, 'Hanımefendi buradan aramayınız' yanına da ünlem işareti koymuşlar. Ne bu numarayı ne de diğer numarayı aramayınız diye böyle sert bir üslupla dona kaldım. Bu ne biçim davranış? Burası sipariş hattı dedi. E, sen beni oradan aradın. Madem sipariş hattı, ben de sayfaya s** Hanım görsün, dikkate alsın diye yazdım. Her yerden engellemişlerdi. Yazdığım yapılanlar ve üslupları dikkate alınsın diye onu kopyalayıp beni tehdit eder gibi 'Bunu kayıt altına aldık. Hakkınızda işlem başlatıldı' dediler. Sen benim yazımı alıp kopyalaman suç bir kere.
Müşteriye davranışları hakkında internette baktım, evet bazı müşterilere de aynı üslupla davranılmış. Uyarılsınlar Bir ürünün bedeni hakkında bir şey soruyorsunuz, sitede yazılı ya bitti, soru sorulmuyor. Sorulsa da üslup yanlış. Lütfen uyarın ya da yerlerine güzel, tatlı dilli kişileri koysunlar. Böyle olmaz, hiç yakıştıramadım. Kendilerine bir şey diyen yok, saygısızlık yok. Bir de işlem başlatıldı diye müşterilerini tehdit ederler. Kimi hakaret mi etmişim, saygısızlık mı etmişim? Onların yüzünden sinirden tansiyonum 18 oldu. Bir şey olsa vebal alacaklar mı? Hoş değil.

profile profile profile

My Sista Butik'ten Alınan Ürünlerde Kalite Ve İade Sorunu

Büşra
08 Haziran 2025 11:13
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur
16 Kasım 2023 17:13
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Mysistaa Şikayet

08 Kasım 2023 15:28
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2023 13:09

03 Kasım 2024 23:34