Malik sonuçtan hiç memnun değil

Monster Teknik Servis Sonrası Aksaklıklar

23 Temmuz 2024 13:02

Yaklaşık 2 sene önce ekranı bozulan Monster Abra A5 marka laptopum bir ay kadar önce yine aynı arızayı verince servise götürdüm ve kendi elimle teslim ettim. Amacım sürecin hızlı ilerlemesiydi çünkü yüksek lisans tezimin yazım aşamasındayım. Laptopumun tamir süreci başladı. Yalnızca ekran değişimi beklerken bir süre sonra kablo değişimi ve ekran değişimi için 5200 liralık bir masrafı onaylamam gerekti. Onay verdim. Yaklaşık 20 gün sonra elden teslim aldığım cihazımın müşteri memnuniyeti için anakartının da değiştirildiğini söylediler ve bunun için ücret talep etmediler. Kontrollerinin yapıldığı belirtilen laptopu eve getirip açtığımda 2 USB girişinin ve Wi-Fi’nin çalışmadığını gördüm. Ertesi sabah teknik servisi aradığımda sistemin yeniden yüklenmesi gerektiğini söylediler. Sistemi yeniden kurdum, tüm sürücüleri güncelledim fakat Wi-Fi ve USB'ler yine görünmüyordu sistem üzerinde. Yeniden teknik servisi aradığımda cihazın tekrar servise gönderilmesi gerektiğini belirttiler. Sorularım şunlar: 1. Ekran değişimi ile anakart yenilemenin ne gibi bir amacı vardı? 2. Takılan anakart yeni miydi yoksa eski bir cihazdan mı sökülmüştü çünkü sıfır anakartta bu sorunların yaşanmaması gerekir. Ayrıca yeni bir anakartta boşta bilgisayar ısısının 60 derecelere kadar ulaşması da hayli anlamsız geldi. 3. Şimdi bir gece aradan sonra bana çıkarılacak yeni masraf olursa bunun sorumlusu teknik servis olmayacak mı? 4. Ayrıca yaklaşık bir ay gibi bir süreci teknik servisi arayarak, laptop bekleyerek geçirdim. Sonraki süreç kaç hafta sürecek? Sonuç olarak hiç değilse bu kez ivedilikle sorunumun çözülmesini istiyorum. Marka ve servis olarak yaşadığım mağduriyetlerin telafisini istiyorum.

01 Ağustos 2024 13:28

Neredeyse 20 gün süren teknik servis sürecinden sonra farklı problemlerle geri aldığım laptopu çaresizce başka bir teknik servise gönderdim. Daha önceki şikayetimi detaylı bir şekilde açıkladım ve benimle iletişime geçildi, cihazın öncelikli olarak işlem göreceği belirtildi ancak 8 gündür arayıp tekrar durumu anlatmama rağmen cihaz hala sırada ve hala işleme alınmadı. Gerçekten çok pişmanım mahalledeki tamirciye götürsem sorunu çözerdi herhalde. Tez dönemimde bir ay beni laptopsuz bıraktığı için Monster notebooka teşekkür ederim (! ) Çözüm için arayıp hala yardımcı olmamış olmaları da cabası. 16 Ağustos'ta staj için yurt dışına gideceğim ne stajda kullanabileceğim ne tezimi yazabileceğim bir laptopum var sayenizde.

23 Temmuz 2024 13:06 (Şikayetten 3 dakika sonra)

23 Temmuz 2024 14:15

Süreci hızlandırmak adına iletişime geçip beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.

23 Temmuz 2024 14:16

Merhaba Malik Bey, Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Remzi

01 Ağustos 2024 17:30

İletişime geçilecek şeklinde güncellemeyi yanıtladılar ancak kimse iletişime de geçmedi :)

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Monster Ana Kart Değişimi İçin Fahiş Fiyat.

31 Temmuz 2024 12:45
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
06 Ağustos 2024 11:54

28 Mayıs 2025 11:31

25 Haziran 2024 20:55
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Abra A5 Anakart Hayal Kırıklığı

20 Aralık 2023 16:35