Emre sonuçtan çok memnun

Monster PC Mavi Ekran Sorunu: Oyun Keyfi Yarım Kalıyor

Monster PC Mavi Ekran Sorunu: Oyun Keyfi Yarım Kalıyor
02 Nisan 2024 16:34
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Atakan bey bu işin hakkını veriyor bayağı iyi yardımcı oldu teşekkür ederim umarım tekrar aynı sorunla karışlaşmam”

Yaklaşık bir yıldır kullandığım Monster PC, sadece online oyunlarda oyunun ortasında mavi ekran hatası veriyor. Windows 11'i Windows 10'a çevirdim, yine hata aldım. Artık sürücüler de güncel. Nasıl çözüleceğini anlatın ya da yapın, şu sorun artık çözülsün, can sıkmaya başladı.

02 Nisan 2024 16:37 (Şikayetten 3 dakika sonra)

03 Nisan 2024 13:05

Değerli Emre E., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Emre
03 Nisan 2024 13:10

Atakan sonuçtan çok memnun

16 Ekim 2024 18:50
"Başlangıçtaki müşteri hizmetlerinin geçiştirme üzerine olan tavrını ve suçu sürekli karşıdakinde veya basit bir konu üzerinde arama tavrını sonradan görüştüğüm personel ile aştık. Sorunumu çözebilirsem gelecekte firma ile çalışmaya devam edeceğim. Teşekkürler..."
Monster Bilgisayarımda Çözülmeyen Mavi Ekran Sorunları

22 Ekim 2023 20:44
Umut sonuçtan çok memnun

28 Nisan 2024 23:54
"Teknik servis gerçekten çok iyi"

20 Haziran 2023 23:23
Monster Notebook Ürünün Arkasında Durmuyor, Servis Hiçbir Şey Yapmıyor