Monster Notebooktan Alınan Monitörün Montaj Vidaları Eksik Gönderildi

20 Haziran 15:32

Monster Notebooktan bir adet Tulpar T6 ve bir adet Aryond A32 V2 aldım. Ürünler elime ulaştı. Monitörü açtığımda ayak ve monitör için montaj vidalarının olmadığını fark ettim. Ardından teknik servis ile iletişime geçtim ve gönderilmesini talep ettim. Yeniden vidaları göndermişler ama bu seferde eksik gönderilmiş. Bir haftadır ekranı kurup deneyemedim bile işlerim aksadı.

Gizem sonuçtan çok memnun

01 Mart 2024 03:08
"Sorunlarımı detaylı bir şekilde dinleyip çözüm üretme konusunda çok yönlü olunmasından dolayı teşekkür ederim"
Süleyman sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Tamamlayıcı Garanti Yalanı!

20 Mart 2024 12:36
"Şikayeti yazdıktan hemen sonra İbrahim Bey aradı. Önce beni sonra Ankara servisindeki arkadaşları bilgilendirmiş. Panel değişimi yapıldı tekrar. İbrahim Beye emeğinden dolayı teşekkür ederim."
Rojda sonuçtan hiç memnun değil

İade Sürecindeki Belirsizlik Ve Gecikme Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

28 Ekim 19:10

Monster Laptop Teknik Servis Sorunları ve Kalite Eksiklikleri

13 Mart 15:54
Bülent sonuçtan çok memnun

12 Ekim 2023 22:58
"Monster Notebook her zaman müşterilerine değer veren bir şirket olduğunu cihazımın değişim talebini onaylayarak bir kez daha göstermiş oldu. Ayrıca beni arayan İbrahim Bey; çok kibar, beni sonuna kadar sabırla dinleyen ve çözüm odaklı birisiydi kendisine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca süreç boyunca müşteri temsilcilerinden Şevket Bey'de beni her zaman arayıp bilgilendirme sağladı, kendisi her zaman en doğru en net bilgiyi bana ilettiği için şirkette en çok güvendiğim kişi haline geldi. Monster Notebook her geçen gün daha da büyüyerek Türkiyemizi ulusal anlamda temsil eden bir şirket olmasını Şevket Bey ve İbrahim Bey gibi işini severek yapan insanlara borçlu olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarımı bugün teslim edeceğim, en kısa sürede yeni cihazıma kavuşmak dileğiyle... Hayırlı Cumalar..."
Monster Notebook Teknik Servise Ürün Göndermek Sadece Mağduriyete Yol Açıyor
Monster Notebook Kategorileri